Alles over Black Cumin (Zwarte Komijn)

Black Cumin is door wetenschappelijk onderzoek aangewezen als een goede ondersteuner van het bloedglucose gehalte. Op deze pagina vind je alles over Black Cumin, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Black Cumin is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Black Cumin (Zwarte Komijn)?

Zwarte komijn, ook wel Black Cumin of Kalonji (Nigella sativa) genoemd, is een bloeiende plant die van oudsher wordt gebruikt in de keuken van het Midden-Oosten vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen. De bloemen worden ook gedroogd en vermalen tot een poeder dat vervolgens wordt gebruikt om verschillende gerechten te maken, waaronder tahini en humus. Zwarte komijn heeft een smaak die lijkt op anijs en karwij, met hints van zoethout.

De plant is te vinden als zaden, hele plant, als gedroogde bloemen of in olie.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Black Cumin?

In zwart komijnzaad zit onder ander: linolzuur, etherische oliën zoals thymoquinon en carvacrol, nigellon of dithymoquinon, melanthine, de alkaloïden alfahedederine, nigilline, nigellicinen, nigelledine en damascenine, saponinen, protoanemonine, vette olie en tannines.

Zwarte komijn is door wetenschappelijk onderzoek aangewezen als een goede ondersteuner van het bloedglucose gehalte.

De toepassingen, voordelen en werking van Black Cumin:

✔  Draagt bij aan een normale bloedsuikerspiegel*

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Black Cumin worden geadviseerd in een dosering variërend van 500-1000 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Hoewel Zwarte komijn een superfood is, kan het de bloedsuikerspiegel verlagen. Wees voorzichtig bij het gebruik van Zwarte komijn bij diabetespatiënten omdat het de glucoseverlagende effecten van insuline of andere orale bloedglucoseverlagende middelen kan versterken.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Black Cumin:

Black Cumin wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Black Cumin en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Black Cumin langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Black Cumin productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Black Cumin te koop?" Wij leveren enkel de beste Black Cumin waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Black Cumin zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Black Cumin voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Black Cumin te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline