Alles over Aronia

De aronia-boom is een bloeiende plant die kleine, zwarte bessen produceert. Op deze pagina vind je alles over de Aronia, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Aronia is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Aronia?

De aronia-boom is een bloeiende plant die kleine, zwarte bessen produceert. De vrucht is ook bekend als de zwarte appelbes.

De aronia-bessen zijn een rijke bron van vitamine C en antioxidanten, die helpen de gifstoffen uit het lichaam te verwijderen en het immuunsysteem in balans te houden. De vrucht kan rauw worden gegeten of worden gebruikt in kook- of bakrecepten.

wat is krill?
wat doet krill?

Wat doet Aronia?

Aronia is een grote struik of kleine boom die eetbaar fruit draagt en bekend staat om zijn pittige smaak en paarse kleur.

De aroniabes heeft 5-6 keer meer vitamine C dan een sinaasappel, 6 keer meer anthocyanen dan bosbessen, 2 keer het kalium van bananen, 4 keer het calcium van melk, 3 keer het ijzer van spinazie maar slechts 60% suiker in gewicht vs. 100% voor een appel of grapefruit.

De toepassingen, voordelen en werking van Aronia:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Aronia is een vrucht met een dieppaarse kleur en een diepe, rijke smaak. De vrucht wordt vaak verwerkt tot sap, of kan vers worden gegeten. Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan aronia worden geadviseerd in een dosering variërend van 1 tot 5 gram per dag. Als onderhoud kan het gebruik van enkele grammen per dag volstaan. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Aronia-bessen bevatten ook krachtige hoeveelheden fenolische verbindingen, die fenolen produceren die verantwoordelijk zijn voor de unieke smaak van het fruit. Hoewel Aronia-bessen over het algemeen veilig zijn om te eten, kunnen sommige mensen lichte bijwerkingen ervaren zoals maagklachten.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Aronia:

Aronia wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Aronia en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Aronia langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Aronia productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Aronia te koop?" Wij leveren enkel de beste Aronia waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Aronia zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Aronia voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Aronia te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline