Alles over Chymotrypsine

Chymotrypsine is een proteolytisch enzym dat zich in de pancreas bevindt, waar het helpt bij het verteren van eiwitten. Op deze pagina vind je alles over de Chymotrypsine, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Chymotrypsine is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Chymotrypsine?

Chymotrypsine is een proteolytisch enzym dat zich in de pancreas bevindt, waar het helpt bij het verteren van eiwitten. Dit enzym wordt ook aangetroffen in andere organen en weefsels door het hele lichaam, evenals in tranen en speeksel.

Suppletie met verteringsenzymen zoals chymotypsine kunnen het verlies van enzymen in de alvleesklier en de darmen door veroudering compenseren.

Chymotripsine wordt uit de alvleesklier van runderen gewonnen.

wat is chymotrypsine?
wat doet chymotrypsine?

Hoe werkt Chymotrypsine?

Chymotrypsine heeft twee vormen: chymotrypsine A en chymotrypsine. Chymotrypsine A is een protease dat de hydrolyse van peptidebindingen katalyseert, waarbij het aminozuurresidu aan het carboxyl-uiteinde van de peptidebinding een aromatisch aminozuur is. Het is een proteolytisch enzym dat werkt door peptidebindingen te splitsen waar het aminozuur fenylalanine wordt gevonden.

De toepassingen, voordelen en werking van Chymotrypsine:

✔  Draagt bij aan de normale werking van de spijsvertering

Deze gezondheidsclaims zijn op dit moment nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 3000-4000 USP per dag Chymotrypsine

Bij specifieke ondersteuning > 4000 USP per dag Chymotrypsine

Wanneer kan je het beste Chymotrypsine innemen? Neem het in de ochtend, vlak vooraf aan het ontbijt of de lunch.

Gelijktijdige inname van zure voedingsmiddelen of vruchtensappen kan de effectiviteit van ongecoate preparaten verminderen.

wat is chymotrypsine?

Meest gestelde vragen over Chymotrypsine:

In zeldzame gevallen kan een persoon een allergische reactie hebben op amylase of pancreasproteasen, maar dit komt eigenlijk vrijwel nooit voor.

Veel mensen gebruiken Chymotrypsine langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Chymotrypsine productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

De effecten van Chymotrypsine zijn meteen. Zodra je het inneemt begint het eiwitten in het voedsel af te breken.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline