Alles over NADH

NADH, een natuurlijke actieve vorm van vitamine B3, is een razend populair supplement voor het ondersteunen van onze energie. Op deze pagina vind je alles over de NADH, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat NADH is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is NADH?

NADH, of gereduceerd nicotinamide adenine dinucleotide, is een stof die in je lichaam wordt gemaakt van niacine, een soort B-vitamine. NADH helpt je lichaam energie aan te maken. NADH functioneert als een motor in het menselijk lichaam en zorgt voor activiteit en vitaliteit.

Er wordt momenteel veel onderzoek gedaan naar de effecten van NADH. En de resultaten tot nu toe zijn veelbelovend, net als de ervaringen.

wat is NADH?
wat doet nicotinamide riboside?

Hoe werkt NADH?

NADH helpt enzymen in je lichaam voedsel om te zetten in energie in de vorm van adenosinetrifosfaat (ATP). NADH is een metaboliet van vitamine B3 (niacine) en is essentieel voor het energiemetabolisme. Vitamine B3 kan vermoeidheid en moeheid helpen verminderen, wat bijdraagt aan een normale energiebalans.

In tegenstelling tot de essentiële voedingsstoffen in gezonde voeding, wordt NADH in het lichaam geproduceerd uit vrij circulerende aminozuren. Als zodanig is de enige manier om de NADH-spiegels te verhogen, het lichaam aan te vullen met extra NADH.

De NADH in voedsel wordt niet herverdeeld in het lichaam. Het meeste wordt afgebroken tot aminozuren die het lichaam voor meerdere doeleinden gebruikt.

De toepassingen, voordelen en werking van Vitamine B3:

✔  Helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen*

✔  Draagt bij aan een normaal psychologisch functioneren*

✔  Draagt bij aan een normale energie-huishouding*

✔  Heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel*

✔  Is goed voor de huid*

✔  Draagt bij aan het leervermogen*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 1 x 20 mg per dag NADH

Bij specifieke ondersteuning > 2 x per dag 20 mg NADH

De gebruikelijke dosis NADH is 20 tot 40 milligram per dag, verdeeld over twee porties.

Wanneer kan je het beste NADH innemen? Neem het in de ochtend, vlak vooraf aan het ontbijt.

dosering en gebruik

Meest gestelde vragen over NADH:

Volgens toxicologisch onderzoek is deze stof honderd procent veilig tot een inname van 5 milligram nicotinamide-riboside per kilo lichaamsgewicht per dag.

Bijwerkingen van NADH-supplementen zijn ongewoon als ze met mate worden ingenomen. Bij overmatig gebruik kan NADH echter zenuwachtigheid, angst en slapeloosheid veroorzaken.

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van NADH, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om NADH te verwerken en heeft in hogere doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken NADH langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende NADH productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

NADH is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van NADH voelen de effecten na 3-5 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag NADH te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline