Artisjokblad

Biologische Artisjokblad voor Lever en Cholesterol bij Superfoodsonline

Wat is Artisjokblad

De artisjok, Cynara scolymus L. behoort tot de familie van de Asteraceae (Composietenfamilie). Niet veel mensen eten artisjok, en zeker niet het gezonde artisjokblad, behalve af een toe op een met artisjok belegde pizza. Dat is jammer, want van oudsher is de artisjok bekend als bijdrager aan de gezondheid van de lever. Recentelijk wetenschappelijk onderzoek heeft gevonden dat artisjokblad een uitstekende modulerende werking heeft op het cholesterolgehalte en kan bijdragen aan een gezond cholesterol.

Werkzame stoffen uit artisjokbladextract

De bladeren van de artisjok bevatten een aantal polyfenolische inhoudsstoffen zoals flavonoïden en kahweol. Cynarine is één van de belangrijke werkzamestoffen, maar een goed artisjokbladextract bestaat uit een full-spectrum aan werkzame stoffen. Zo zijn chlorogeenzuur, luteoline en de glycosiden scolymoside en cynaroside minstens zo belangrijk.

Cynarine

De bitter smakende stof cynarine verbetert de functie van de lever en galblaas, stimuleert de afscheiding van verteringssappen (met name gal) en verlaagt het cholesterolgehalte.

Chlorogeenzuur

Chlorogeenzuur is een belangrijk intermediair in de biosynthese van lignine. Chlorogeenzuur en lignine verminderen het vrijkomen van glucose in de bloedstroom na een maaltijd.

Toepassing en werking:

  • Is goed voor de lever
  • Draagt bij aan een normaal cholesterolgehalte
  • Draagt bij aan de normale werking van hart en bloedvaten

Is Artisjok veilig?

Artisjok is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Artisjok er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Artisjokblad bijwerkingen en nadelen?

Omdat artisjokbladextract effect heeft op de gal is het aan te raden het niet gebruiken als je last heeft van galwegstoornissen of in combinatie met andere middelen die de gal beïnvloeden.

Wat zijn de ervaringen met Artisjok?

Veel mensen gebruiken Artisjok langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Artisjok productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Wanneer begin ik de effecten van Artisjok te voelen?

Artisjok is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Artisjok voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Artisjok te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2019 Superfoodsonline