Alles over Artisjokblad

Artisjokblad is één van de meest interessante superfoods voor lever en cholesterol. Op deze pagina vind je alles over de Artisjokblad, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Artisjokblad is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Artisjokblad?

De artisjok, Cynara scolymus L. behoort tot de familie van de Asteraceae (Composietenfamilie). Niet veel mensen eten artisjok, en zeker niet het gezonde artisjokblad, behalve af een toe op een met artisjok belegde pizza. Dat is jammer, want van oudsher is de artisjok bekend als bijdrager aan de gezondheid van de lever. Recentelijk wetenschappelijk onderzoek heeft gevonden dat artisjokblad een uitstekende modulerende werking heeft op het cholesterolgehalte en kan bijdragen aan een gezond cholesterol.

wat is artisjok?
wat doet artisjok?

Hoe werkt Artisjokblad extract?

De bladeren van de artisjok bevatten een aantal polyfenolische inhoudsstoffen zoals flavonoïden en kahweol.

Cynarine

De bitter smakende stof cynarine verbetert de functie van de lever en galblaas, stimuleert de afscheiding van verteringssappen (met name gal) en verlaagt het cholesterolgehalte.

Chlorogeenzuur

Chlorogeenzuur is een belangrijk intermediair in de biosynthese van lignine. Chlorogeenzuur en lignine verminderen het vrijkomen van glucose in de bloedstroom na een maaltijd en dragen bij aan een normaal gewicht*.

De toepassingen, voordelen en werking van Artisjokblad:

✔  Is goed voor de lever*

✔  Draagt bij aan een normaal cholesterolgehalte*

✔  Draagt bij aan de normale werking van hart en bloedvaten*

✔  Bevat veel anthocyaniden (resveratrolen)

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Problemen met het cholesterol? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Meest gestelde vragen over Artisjok:

Artisjok is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Artisjok er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Omdat artisjokbladextract effect heeft op de gal is het aan te raden het niet gebruiken als je last heeft van galwegstoornissen of in combinatie met andere middelen die de gal beïnvloeden.

Veel mensen gebruiken Artisjok langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Artisjok productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Artisjok is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Artisjok voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Artisjok te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline