Betalen van je bestelling bij Superfoodsonline

Superfoodsonline maakt voor de betaling van je bestelling gebruik van de diensten van CURO Payments.

CURO Payments is een Collecting Payment Service Provider (CPSP), ook wel betaalinstelling. Zij zorgen ervoor dat je veilig betalingen kunt doen op internet bij webwinkels en andere online bedrijven. CURO Payments heeft een vergunning om als Payment Services Provider in heel Europa (en daarbuiten) te mogen opereren en is gereguleerd door De Nederlandsche Bank. CURO's missie is aankopen op internet veiliger en gemakkelijker maken.

Je kan er dus zeker van zijn dat je bij Superfoodsonline veilig je producten kan aanschaffen. De pagina's waarop je daadwerkelijk afrekent zijn beveiligd en de gegevens die je invult worden versleuteld verzonden.

Onze website is voorzien van een versleutelde verbinding genaamd SSL. Deze SSL verbinding zorgt ervoor dat alle vertrouwelijke informatie gecodeerd wordt verstuurd bij het doen van een transactie.

De betaalmogelijkheden:

Bij Superfoodsonline kun je kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Om het je gemakkelijk te maken bieden wij verschillende mogelijkheden aan zodat er altijd een betaalmogelijkheid is die het beste bij jouw wensen aansluit.

iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen met je eigen bankpas. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN, KNAB, Triodos, Fortis, ING, Rabobank, Van Lanschot of SNS Bank, dan kun je direct met iDEAL betalen.

Paypal

Via PayPal betalen gaat gemakkelijk en snel. Nadat je de gewenste producten hebt gekozen ga je naar je winkelwagen, volg het bestelproces en kies voor de betaalwijze PayPal. Na het plaatsen van de bestelling word je automatisch doorverwezen naar je PayPal account.

Afterpay - achteraf betalen

AfterPay voert voor Superfoodsonline het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Creditcard

Bij Superfoodsonline zijn creditcards van MasterCard, Maestro en VISA meer dan welkom. De betaling zal via een SSL-beveiligde server verlopen. Zodra wij jouw creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen wij de bestelling dezelfde dag nog.

Bancontact / Mister Cash

Belgische klanten kunnen eenvoudig afrekenen via Bancontact / Mister Cash. De betaling met Bancontact / Mister Cash gebeurt via een beveiligde webpagina van ICEPAY, een Nederlandse 'payment service provider'. Om hiervan gebruik te maken, dien je te beschikken over een kaartlezer, zoals die ook gebruikt wordt bij het online bankieren.

Bankoverschrijving

SEPA vooraf overboeken is een gegarandeerde betaalmethode die internationaal inzetbaar is.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2019 Superfoodsonline