Alles over Vitamine B1

Vitamine B1 is essentieel voor het gezichtsvermogen en ons immuunsysteem. Op deze pagina vind je alles over Vitamine B1, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Vitamine B1 is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Vitamine B1?

De ontdekking van vitamine B1 wordt vaak toegeschreven aan de Poolse biochemicus Casimir Funk, die zijn bevindingen in 1912 publiceerde. Funk bedacht de term "vitamine" om stoffen te beschrijven die van vitaal belang zijn voor het voortbestaan van de mens, aangezien ze niet in voldoende hoeveelheden konden worden gesynthetiseerd door andere organen.

Vitamine B1, ook bekend als thiamine, is een in water oplosbare vitamine die van nature in alle voedingsmiddelen en in het menselijk lichaam voorkomt. Het menselijk lichaam heeft deze vitamine nodig om koolhydraten en suikers om te zetten in energie.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Vitamine B1?

Vitamine B1, ook wel bekend als Thiamine, ondersteunt een goede werking van het zenuwstelsel onder meer doordat het de prikkeloverdracht tussen de cellen, bijvoorbeeld bij de spieren, kan bevorderen. Thiamine draagt bij aan het geheugen en is goed voor het hart.

De toepassingen, voordelen en werking van Vitamine B1:

✔  Draagt bij aan een normale energieproductie

✔  Draagt bij aan het normaal functioneren van het geheugen

✔  Draagt bij aan het goed functioneren van het zenuwstelsel

✔  Heeft een gunstige invloed op het hart

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Algemene adviesdosering is 100-300 mg per dag.

Bijwerkingen?

De toxiciteit van (oraal ingenomen) thiamine is zeer laag. Thiamine kan in een enkel geval dermatitis en andere overgevoeligheidsreacties veroorzaken.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Vitamine B1:

Vitamine B1 wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Vitamine B1 en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Vitamine B1 langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Vitamine B1 productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Vitamine B1 te koop?" Wij leveren enkel de beste Vitamine B1 waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Vitamine B1 zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Vitamine B1 voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Vitamine B1 te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline