Alles over Damiana

Damiana kan goed zijn voor het libido van zowel vrouwen als mannen. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Damiana, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Damiana is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Damiana?

Damiana is een plant afkomstig uit Midden-Amerika en Mexico. Het wordt gebruikt in veel Mexicaanse gerechten zoals soepen, sauzen en taco's. Damiana kan als thee worden ingenomen of in voedsel worden geconsumeerd.

Het wordt al eeuwenlang door de Maya-indianen gebruikt. Zij waren bekend met het libido-ondersteunende effect van damiana. Damiana kan goed zijn voor het libido van zowel vrouwen als mannen.

wat is Damiana?
wat doet Damiana?

Hoe werkt Damiana?

Damiana is een extract van het blad van de Turnera diffusa. Damiana kruid bevat veel actieve stoffen waaronder bèta-sitosterol en arbutine. De bladeren worden met stoom gedestilleerd om de actieve alkaloïden vrij te maken die gezond zijn. De meest voorkomende alkaloïde is bèta-damascon.

Het bevat daarnaast ook gezonde, actieve alkaloïden zoals tannines, flavonoïden, fenolen, sterolen en terpenen.

De toepassingen, voordelen en werking van Damiana:

✔  Ondersteunt het verzadigingsgevoel*

✔  Helpt de geest helder te houden*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan damiana worden geadviseerd in een dosering variërend van 2000-3000 mg per dag, of 500-700 mg extract. Als onderhoud kan het gebruik van 2000 mg per dag volstaan. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Damiana is een kruidenstimulans die kan interageren met bepaalde medicijnen. Het kan problemen veroorzaken voor mensen die medicijnen gebruiken voor bloeddruk, hartproblemen of diabetes, dus wees voorzichtig bij het gebruik ervan.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Damiana:

Damiana wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Damiana en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Damiana langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Damiana productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Damiana te koop?" Wij leveren enkel de beste Damiana waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Damiana zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Damiana voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Damiana te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline