The World's Finest

Thorne

Ontdek Thorne: Je Partner in Persoonlijk Welzijn


Als pioniers in de voedingssupplementenindustrie staat Thorne voor kwaliteit, innovatie en wetenschappelijk onderbouwde formules. Lees verder om te ontdekken waarom Thorne de vertrouwde keuze is voor medische professionals en individuen die hun gezondheid serieus nemen.

Opgericht in 1984, heeft Thorne Research zich toegewijd aan het ontwikkelen van geavanceerde voedingssupplementen die worden ondersteund door rigoureus wetenschappelijk onderzoek. Met state-of-the-art productiefaciliteiten en een compromisloze benadering van kwaliteitscontrole, is Thorne een leider in de industrie.

shakthee kwaliteit
shakthee productie

De Thorne Belofte


Wetenschappelijke Onderbouwing: Thorne stelt de standaard voor hoogwaardige ingrediënten en hun supplementen zijn het resultaat van uitgebreide wetenschappelijke studies.

Kwaliteitsgarantie: Alle producten ondergaan strenge tests om de puurheid, kracht en samenstelling te verifiëren.

Transparantie: Met volledige openbaarmaking van alle ingrediënten en traceerbaarheid van bron tot fles.

Van essentiële vitaminen tot complexe formules, Thorne biedt een scala aan producten voor verschillende gezondheidsbehoeften. Hieronder volgt een selectie van hun meest populaire en effectieve supplementen, met links naar klinische studies die hun effectiviteit aantonen.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2023 Superfoodsonline