MSM

Best Opneembare & Natuur Identieke MSM

Het populaire zwavelmineraal MSM wordt door velen gebruikt. Op deze pagina vindt je alles over MSM, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Onderaan vindt je alle MSM poeder en supplementen duidelijk vergeleken.

Heb je vragen over MSM? Stel ze hier gerust.

Wat is MSM?

MSM is een organische zwavelverbinding die van nature in plant, dier en mens wordt aangetroffen. MSM (methylsulfonylmethane) wordt gemaakt door het natuurlijke proces van de organische vorm na te bootsen. Uit de reactie tussen de stofjes DMSO en H2O2 wordt MSM gevormd. Zodra de MSM is gevormd, wordt het gezuiverd en uit het water gescheiden door centrifugatie. Alle onzuiverheden worden uit het MSM gehaald door een kristallisatieproces waardoor er een hoogwaardig pure MSM ontstaat. De MSM kristallen worden vervolgens gedroogd en nogmaals zorgvuldig gescreend op eventuele onzuiverheden. Het resulterende product is een wit , reukloos kristallijn materiaal dat lijkt op suiker.

MSM is een belangrijk supplement

Bijna de helft van al het zwavel bevindt zich in de spieren, huid en botten. De andere helft wordt met name aangetroffen in hersenen, haren en nagels. Onderzoek heeft uitgewezen, dat naarmate de leeftijd vordert de hoeveelheid MSM in het lichaam afneemt.

msm-poeder

Beste Prijs/Kwaliteit MSM

MSM van Purason heeft een uitstekende prijs kwaliteit en de meeste mensen zijn na gebruik enthousiast. Dit product is een ideale aanvulling van effectief organisch zwavel op je dieet en kan zowel ingezet worden voor preventie als specifieke problematiek.

• Pure MSM (Methylsulfonylmethaan)
• Goed Opneembaar
• Natuur Identiek zwavel
• Zuiver en vrij van toevoegingen

Meer informatie

MSM is zeer veilig

MSM is een zeer veilige stof. Een dosering van 1,5 gram per kilo lichaamsgewicht gedurende 90 dagen veroorzaakte geen bijwerking of toxisch effect. Er is erg veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met MSM. Bij alle onderzoeken die zijn uitgevoerd is het niet voorgekomen dat MSM een negatieve allergische reactie veroorzaakte. Daarnaast is MSM een belangrijk metaboliet van DMSO (dimethylsulfoxide), wat een geregistreerd geneesmiddel is waarvan de biochemische eigenschappen en biologische toepassingen in duizenden wetenschappelijke studies zijn beschreven.

Is MSM gevaarlijk?

MSM is een mineraal dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met MSM en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft MSM bijwerkingen en nadelen?

MSM is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Wat zijn de ervaringen met MSM?

Veel mensen gebruiken MSM langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende MSM productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie MSM anders dan de MSM van de kruidvat?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste MSM te koop?" Wij leveren enkel de beste MSM waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van MSM te voelen?

MSM is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van MSM voelen de effecten na 2-4 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag MSM te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

Kies ik voor MSM capsules of poeder?

MSM poeder geeft veel meer toepassingsmogelijkheden dan MSM capsules. Je kan bijvoorbeeld je eigen zwavelbad maken door 100 gram MSM poeder aan het badwater toe te voegen. Ook wordt MSM in poedervorm sneller en beter door het lichaam opgenomen.

Je kunt ook zelf (vegetarische) capsules van maken van poeder. Kijk eens bij onze capsule makers en lege capsules productpagina.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2019 Superfoodsonline