MSM

Best Opneembare & Natuurlijke MSM

msm-poeder

Beste Prijs/Kwaliteit MSM

MSM van Purason heeft een uitstekende prijs kwaliteit en de meeste mensen zijn na gebruik enthousiast. Je krijgt een zuiverheids garantie met een inzichtelijke analyse rapportage. Dit product is een ideale aanvulling van effectief organisch zwavel op je dieet en kan zowel ingezet worden voor preventie als specifieke problematiek.

• Pure MSM (Methylsulfonylmethaan)
• Goed Opneembaar
• Natuurlijk zwavel
• Zuiver en vrij van toevoegingen

Meer informatie

Heb je vragen over MSM? Stel ze hier gerust.

Wat is MSM?

MSM is een organische zwavelverbinding die van nature in plant, dier en mens wordt aangetroffen. MSM (methylsulfonylmethane) wordt gemaakt door het natuurlijke proces van de organische vorm na te bootsen. Uit de reactie tussen de stofjes DMSO en H2O2 wordt MSM gevormd. Zodra de MSM is gevormd, wordt het gezuiverd en uit het water gescheiden door centrifugatie. Alle onzuiverheden worden uit het MSM gehaald door een kristallisatieproces waardoor er een hoogwaardig pure MSM ontstaat. De MSM kristallen worden vervolgens gedroogd en nogmaals zorgvuldig gescreend op eventuele onzuiverheden. Het resulterende product is een wit , reukloos kristallijn materiaal dat lijkt op suiker.

MSM is een belangrijk supplement

Bijna de helft van al het zwavel bevindt zich in de spieren, huid en botten. De andere helft wordt met name aangetroffen in hersenen, haren en nagels. Onderzoek heeft uitgewezen, dat naarmate de leeftijd vordert de hoeveelheid MSM in het lichaam afneemt.

MSM is zeer veilig

MSM is een zeer veilige stof. Een dosering van 1,5 gram per kilo lichaamsgewicht gedurende 90 dagen veroorzaakte geen bijwerking of toxisch effect. Er is erg veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met MSM. Bij alle onderzoeken die zijn uitgevoerd is het niet voorgekomen dat MSM een negatieve allergische reactie veroorzaakte. Daarnaast is MSM een belangrijk metaboliet van DMSO (dimethylsulfoxide), wat een geregistreerd geneesmiddel is waarvan de biochemische eigenschappen en biologische toepassingen in duizenden wetenschappelijke studies zijn beschreven.

Kies ik voor MSM capsules of poeder?

MSM poeder geeft veel meer toepassingsmogelijkheden dan MSM capsules. Je kan bijvoorbeeld je eigen zwavelbad maken door 100 gram MSM poeder aan het badwater toe te voegen. Ook wordt MSM in poedervorm sneller en beter door het lichaam opgenomen.

Je kunt ook zelf (vegetarische) capsules van maken van poeder. Kijk eens bij onze capsule makers en lege capsules productpagina.