Alles over Mimosa

Mimosa Pudica, ook bekend als de nederige plant of touch-me-not (kruidje-roer-me-niet). Het is een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Mimosa, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Mimosa is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Mimosa?

Mimosa Pudica, ook wel nederige plant of touch-me-not (kruidje-roer-me-niet) genoemd, is een vaste plant afkomstig uit Australië. De plant staat bekend om zijn unieke reactie op externe prikkels: wanneer hij contact of gevaar voelt, vouwen zijn bladeren naar binnen alsof hij zich schaamt.

De Mimosa pudica klapt terug om elk contact met de buitenwereld te vermijden.

wat is Mimosa?
wat doet Mimosa?

Hoe werkt Mimosa?

Analyse heeft aangetoond dat Mimosa pudica verschillende verbindingen bevat, waaronder flavonoïde C-glycosiden, sterolen, terenoïden, tannines, saponine en vetzuren. Van de wortels van de plant is aangetoond dat ze tot 10% tannine bevatten.

De toepassingen, voordelen en werking van Mimosa:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Mimosa worden geadviseerd in een dosering variërend van 250-500 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Bij te hoge doseringen kan mimosa bijwerkingen hebben zoals misselijkheid.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline