Alle Producten van Four Sigmatic bij Superfoodsonline

Four Sigmatic is een jong bedrijf met grote ambities. Het bedrijf staat bekend om het verkopen van koffie met paddenstoelen erin. Four Sigmatic vindt haar oorsprong in Europa. Het bedrijf is opgestart door een groep Finse vrienden. De lancering van hun producten was in 2012, in Amerika. Inmiddels is Four Sigmatic uitgegroeid tot een wereldbedrijf met miljoenen klanten in tenminste 65 landen.

Het bedrijf verkoopt paddenstoelen, superfoods en adaptogenen. De voedingsmiddelen die ze verkopen zijn zo gemaakt dat deze makkelijk toe te voegen zijn aan je dagelijkse routine. Meestal zijn ze dan ook op een lekkere manier verwerkt, zoals in een paddenstoelen koffie.

Four sigma foods heeft heerlijke kruidenthee mixes, drinks en coffees. De Lion's mane, chaga en cordyceps paddenstoel drankjes zijn snel klaar te maken. Toch zitten de drankjes vol met talloze verschillende voedingsstoffen.

Bovendien zijn alle producten van Four Sigma Foods op ecologische wijze geproduceerd.

Four sigmatic gebruikt een alcohol-extractie om de vetoplosbare verbindingen uit de paddestoelen te extraheren naast de warmwater extractie. De alcohol wordt echter verdampt door heet water, zodat het eindproduct geen alcohol bevat. De paddenstoelen mixen bevatten minimaal 30% polysaccharides en de triterpeen concentratie in Reishi and Chaga is minimaal 2%.

Helende eigenschappen van paddenstoelen

Paddestoelen zijn een integraal deel van klinische praktijken, duizenden studies zijn uitgevoerd die getuigen van hun geweldige helende eigenschappen — tot op heden zijn 1.100 papers gepubliceerd op slechts één enkel type van paddenstoel, waarvan er staan meer dan 10.000 bekende rassen in Noord-Amerika. De meeste mensen consumeren helaas deze gezonde soorten paddestoelen niet, dus het toevoegen van zelfs kleine hoeveelheden kan tot aanzienlijke gezondheidsvoordelen leiden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline