Alle Producten van Four Sigmatic bij Superfoodsonline

Four sigma foods heeft heerlijke kruidenthee mixes, drinks en coffees. De Lion's mane, chaga en cordyceps paddenstoel drankjes zijn snel klaar te maken. Toch zitten de drankjes vol met talloze verschillende voedingsstoffen. Bovendien zijn alle producten van Four Sigma Foods op ecologische wijze geproduceerd.

Paddestoelen zijn een integraal deel van klinische praktijken, duizenden studies zijn uitgevoerd die getuigen van hun geweldige helende eigenschappen — tot op heden zijn 1.100 papers gepubliceerd op slechts één enkel type van paddenstoel, waarvan er staan meer dan 10.000 bekende rassen in Noord-Amerika. De meeste mensen consumeren helaas deze gezonde soorten paddestoelen niet, dus het toevoegen van zelfs kleine hoeveelheden kan tot aanzienlijke gezondheidsvoordelen leiden.

Four sigmatic gebruikt een alcohol-extractie om de vetoplosbare verbindingen uit de paddestoelen te extraheren naast de warmwater extractie. De alcohol wordt echter verdampt door heet water, zodat het eindproduct geen alcohol bevat. De paddenstoelen mixen bevatten minimaal 30% polysaccharides en de triterpeen concentratie in Reishi and Chaga is minimaal 2%.