Alles over BCAA

Veel sporters gebruiken BCAA-supplementen ter ondersteuning van hun eet- en sportpatroon. Op deze pagina vind je alles over de BCAA, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat BCAA is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is BCAA?

De afkorting BCAA staat voor ‘Branched-Chain Amino Acids’, oftewel ‘vertakte keten-aminozuren’. BCAA’s bestaan uit 3 verschillende essentiële aminozuren: leucine, isoleucine en valine. BCAA is een tip voor mensen die intensief hebben gesport en extra innerlijke verzorging van het lichaam wensen.

wat is BCAA?
wat doet BCAA?

Hoe werkt BCAA?

Eiwitten zijn opgebouwd uit aminozuren en dragen bij tot de groei van spiermassa, ideaal bij verhoogde krachtinspanningen. Veel sporters gebruiken BCAA-supplementen ter ondersteuning van hun eet- en sportpatroon.

De toepassingen, voordelen en werking van BCAA:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan BCAA worden geadviseerd in een dosering variërend van 500-5000 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Te veel BCAA’s kunnen leiden tot de volgende bijwerkingen: vermoeidheid, misselijkheid en coördinatieverlies.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline