Alles over Pleurotus (Oesterzwam)

Pleurotus is de populairste paddestoel voor de ondersteuning van het cholesterolgehalte. Als je wil weten wat Pleurotus is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Pleurotus Ostreatus: De Oesterzwam

De oesterzwam (Pleurotus ostreatus) heeft zijn Nederlandse naam te danken aan de vorm en het uiterlijk welke gelijkenis vertoont met een oester. Je treft ze aan op dode stammen van loofbomen of op wondplekken van levende bomen (voornamelijk beuk, populier en wilg). Alle oesterzwammen geuren champignonachtig.

Ze groeien in Europa ook in het wild maar de oesterzwammen die in de supermarkt te koop zijn onder condities gekweekt.

pleurotus
pleurotus

Pleurotus voor het Cholesterol

Pleurotus bevat een redelijke dosering lovastatine, een natuurlijke statine dat lijkt op de werkzame stof uit Rode Gist Rijst of de regulier voorgeschreven statine medicatie.

Lovastatine is in de reguliere geneeskunde een stof die valt in de statines geneesmiddelgroep en die ingezet wordt om het cholesterol niveau te verlagen.

De toepassingen, voordelen en werking van Pleurotus:

✔  Pleurotus is goed voor het immuunsysteem*

✔  Pleurotus draagt bij aan een normaal cholesterolgehalte*

 

 

 

 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Een te hoog cholesterol? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Pleuran Polysaccharide

De Oesterzwam bevat Pleuran, een polysaccharide dat bestaat uit 2 soorten glucanen, namelijk bèta-1,3-glucaan en bèta-1,6-glucaan. Voor immuunstimulatie is het belangrijk dat de bètaglucaanketens veel 1,3-1,6 verbindingen bevatten.

Van alle beta-glucanen wordt pleuran gezien als één van de sterkste en snelst werkzame.

pleurotus

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Pleurotus wordt vaak samen gebruikt met:

Supplementen met soortgelijke effecten worden vaak gecombineerd met Reishi voor sneller en nog sterker effect. Voor een goede combinatie kijk je naar Astaxanthine, Chaga en Camu Camu.

Meest gestelde vragen over Pleurotus:

Is Pleurotus veilig?

Pleurotus is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Pleurotus en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Pleurotus bijwerkingen en nadelen?

Pleurotus is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Wat zijn de ervaringen met Pleurotus?

Veel mensen gebruiken Pleurotus langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Pleurotus productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Pleurotus anders dan de Pleurotus van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Pleurotus te koop?" Wij leveren enkel de beste Pleurotus waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Pleurotus te voelen?

Pleurotus is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Pleurotus voelen de effecten na 4-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Pleurotus te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline