Alles over Serrapeptase

Serrapeptase bestaat al lang als supplement, maar het wetenschappelijk onderzoek is in de laatste jaren sterk toegenomen. Op deze pagina vind je alles over Serrapeptase, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Serrapeptase is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Serrapeptase?

Serrapeptase is een proteolytisch enzym dat al tientallen jaren in de oosterse geneeskunde wordt gebruikt. Serrapeptase is een krachtig enzym, gevonden in de zijderupsen van het geslacht Serriseta (Bombyx vlinder). Het is dus een zeer voedzaam voedseldier met interessante eigenschappen, dat ook zeer gewaardeerd wordt door reptielen.

Serrapeptase is een natuurlijk enzym dat helpt bij het afbreken van eiwitten en fibrine (een bloedstollingseiwit). Dit enzym hoeft niet te worden verteerd voordat het kan functioneren.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Serrapeptase?

Serrapetase heeft meerdere namen, namelijk Serratiopeptidase Serratia E-15 protease, serralysine, serratiapeptase, serratia peptidase, serratio peptidase en serrapeptidase.

Als de zijderups een vlinder wordt, moet het door de harde cocon naar buiten. Hiervoor gebruikt de vlinder het serrapeptase enzym. Serrapeptase komt tot stand door een bacterie, de serratio-15 bacterie.

De toepassingen, voordelen en werking van Serrapeptase:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Een algemene adviesdosering is 20 mg (40.000 IU) per dag. Een therapeutische dosering mag hoger zijn tot ongeveer 40 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Er kan een interactie zijn met medicijnen die invloed hebben op de bloedstolling, het is verstandig om deze niet tezamen te gebruiken.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Serrapeptase:

Serrapeptase wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Serrapeptase en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Serrapeptase langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Serrapeptase productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Serrapeptase te koop?" Wij leveren enkel de beste Serrapeptase waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Serrapeptase zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Serrapeptase voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Serrapeptase te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline