Alles over Kaneel

Kaneel is een populair superfood waarvan de gezondheidsvoordelen uitgebreid bestudeerd zijn. Op deze pagina vind je alles over de Kaneel, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Kaneel is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Kaneel?

Kaneel is een specerij die al eeuwen wordt gebruikt. Het komt uit de binnenbast van een boom en was ooit zo waardevol dat het als betaalmiddel werd gebruikt. Nu wordt kaneel het meest gebruikt bij het bakken, wat de smaken van veel gerechten kan versterken.

Er zijn twee hoofdsoorten kaneel: Ceylon en Cassia. Ceylon is te onderscheiden van cassia door de fijnere, dunnere strengen van de bast van de plant.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt kaneel?

Kaneel wordt al eeuwenlang gebruikt in de keuken en in de geneeskunde. Recente onderzoeken hebben aangetoond dat het kruid goed kan zijn voor het ondersteunen van de bloedsuikerspiegel. De chemische verbindingen in kaneel kunnen ervoor zorgen dat zetmeel niet in suiker verandert, wat kan helpen de bloedsuikerspiegel onder controle te houden.

Kaneel bestaat uit 45-50% kaneelaldehyde, 12-18% oleuropeïne, 10-15% coumarine en 5-8% 4-hydroxykaneelaldehyde. Het is een geweldige bron van mangaan, riboflavine, ijzer, calcium en voedingsvezels.

De toepassingen, voordelen en werking van Kaneel:

✔  Draagt bij aan een normale bloedsuikerspiegel*

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan kaneel worden geadviseerd in een dosering variërend van 3 tot 10 gram per dag. Als onderhoud kan het gebruik van enkele grammen per dag volstaan. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Hoewel kaneel een superfood is, kan het de bloedsuikerspiegel verlagen. Wees voorzichtig bij het gebruik van kaneel bij diabetespatiënten omdat het de glucoseverlagende effecten van insuline of andere orale bloedglucoseverlagende middelen kan versterken.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Kaneel:

Kaneel wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Kaneel en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Kaneel langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Kaneel productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Kaneel te koop?" Wij leveren enkel de beste Kaneel waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Kaneel zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Kaneel voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Kaneel te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline