Alles over Chroom

Chroom is het belangrijkste mineraal voor onze bloedsuikerregulatie. Op deze pagina vind je alles over de Chroom, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Chroom is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Chroom?

Chroom of chromium speelt een rol bij de werking van insuline in het lichaam en de koolhydraatstofwisseling. Chroom zit in groenten, fruit, volkoren graanproducten en in mindere mate in vlees en zuivelproducten.

Vitamine C verbetert de absorptie van chroom.

wat is Chroom?
wat doet Chroom?

Hoe werkt Chroom?

Chroom is nodig voor een goede werking van insuline en voor het handhaven van het bloedsuikergehalte. Daarnaast speelt het ook een rol bij de vetstofwisseling. Chroom wordt ook wel de glucosetolerantiefactor (GTF) genoemd.

Extra chroom in de vorm van supplementen is gunstig zijn voor het bloedsuikergehalte en de insulineafgifte.

De toepassingen, voordelen en werking van Chroom:

✔  Ondersteunt de bloedsuiker regulatie

✔  Is goed voor insulineafgifte

✔  Speelt een rol in de vetstofwisseling

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 200 mcg per dag Chroom

Bij specifieke ondersteuning > 2 x 200 mcg per dag Chroom

Wanneer kan je het beste Chroom innemen? Neem het in de ochtend, vlak vooraf aan het ontbijt.

dosering en gebruik

Meest gestelde vragen over Chroom:

Chroom is een supplement dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Chroom en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Chroom is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Chroom kan de bloedsuikerspiegel beïnvloeden, mensen met diabetes dienen hier rekening mee te houden.

Veel mensen gebruiken Chroom langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Chroom productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Chroom te koop?" Wij leveren enkel de beste Chroom waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Chroom is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Chroom voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Quercetine te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline