Alles over Groene Koffie

Groene koffie is een product rijk aan chlorogeenzuur dat je kan helpen bij het afvallen. Op deze pagina vind je alles over de Groene Koffie, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Groene Koffie is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Groene Koffie?

Groene koffie is ongebrande koffiebonen die cafeïnerijk zijn. Deze bonen kunnen worden gemalen en gebrouwen, of ze kunnen worden gebruikt bij de productie van andere voedingsmiddelen zoals chocolade- of karamelsaus. Ongebrande bonen zijn groen van kleur en komen voor in onder meer Latijns-Amerika, Afrika en Azië. Door de bonen te roosteren, veranderen ze van geel in een donkerbruine kleur die meer smaak behoudt.

wat is Groene Koffie?
wat doet Groene Koffie?

Hoe werkt Groene Koffie?

Studies hebben aangetoond dat de koffieboon een rijke bron is van veel voedingsstoffen en antioxidanten. De belangrijkste is chlorogeenzuur. Antioxidanten beschermen het lichaam tegen vrije radicalen. Het chlorogeenzuur in groene koffie heeft een breed scala aan gezondheidsvoordelen, maar wordt het meest gebruikt voor gewichtsverlies.

De toepassingen, voordelen en werking van Groene Koffie:

✔  Helpt bij het afvallen*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan groene koffie worden geadviseerd in een dosering variërend van 500-1500 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

De bonen die men gebruikt om groene koffie te maken, zijn dezelfde als de normale koffiebonen, deze cafeïne houdende drank kan dezelfde bijwerkingen hebben als normale koffie zoals: hoofdpijn, buikpijn en/of opvliegers.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline