Alles over Alfalfa

Alfalfa is de meest bekende en voedzame kiem superfood. Op deze pagina vind je alles over de Alfalfa, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Alfalfa is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Alfalfa?

Alfalfa, of de kiemen van het luzerneklaverblad, komt veel voor in de gematigde klimaatzones van Europa. De plant heeft verschillende zeldzame kwaliteiten. Het heeft een hoog proteïnegehalte dat kan oplopen tot 55%. Daarnaast bevat het aminozuren, die nodig zijn voor de synthese van proteïnen, vitaminen, mineralen waaronder calcium en ijzer, fosfor, zink, koper, selenium en silicium.

wat is alfalfa?

Meest gestelde vragen over Alfalfa:

Alfalfa is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Alfalfa en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Alfalfa is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam. Alfalfa kan baarmoederstimulatie of samentrekkingen veroorzaken, daarom moet het tijdens de zwangerschap worden vermeden. Alfalfa en alfalfa spruiten bevatten redelijk veel vitamine K. Hoge doses vitamine K kunnen ervoor zorgen dat bloedverdunnende medicijnen, zoals warfarine, minder effectief zijn.

Veel mensen gebruiken Alfalfa langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Alfalfa productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Zeker, wij leveren enkel de beste Alfalfa waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Alfalfa is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekend dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Alfalfa voelen de effecten na 5-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Alfalfa te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2021 Superfoodsonline