Alfalfa

Biologische Alfalfa bij Superfoodsonline

Heb je vragen over Alfalfa? Stel ze gerust.

Wat is Alfalfa?

Alfalfa, of de kiemen van het luzerneklaverblad, komt veel voor in de gematigde klimaatzones van Europa. De plant heeft verschillende zeldzame kwaliteiten. Het heeft een hoog proteïnegehalte dat kan oplopen tot 55%. Daarnaast bevat het aminozuren, die nodig zijn voor de synthese van proteïnen, vitaminen, mineralen waaronder calcium en ijzer, fosfor, zink, koper, selenium en silicium.

Is Alfalfa veilig?

Alfalfa is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Alfalfa en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Alfalfa bijwerkingen en nadelen?

Alfalfa is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam. Alfalfa kan baarmoederstimulatie of samentrekkingen veroorzaken, daarom moet het tijdens de zwangerschap worden vermeden. Alfalfa en alfalfa spruiten bevatten redelijk veel vitamine K. Hoge doses vitamine K kunnen ervoor zorgen dat bloedverdunnende medicijnen, zoals warfarine, minder effectief zijn.

Wat zijn de ervaringen met Alfalfa?

Veel mensen gebruiken Alfalfa langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Alfalfa productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Alfalfa anders dan de Alfalfa van de Albert Heijn (AH)?

Zeker, wij leveren enkel de beste Alfalfa waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Alfalfa te voelen?

Alfalfa is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekend dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Alfalfa voelen de effecten na 5-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Alfalfa te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2019 Superfoodsonline