Alles over Passievrucht (Passiflora)

Passievrucht is een populair superfood die zowel gezond als erg lekker is. Op deze pagina vind je alles over de Passievrucht, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Passievrucht is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Passievrucht?

Passievrucht (Passiflora incarnata) is een tropische vrucht die behoort tot een groep planten die bekend staat als de Passiflora. Passievrucht is een tropische vrucht die oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Het wordt vaak gebruikt in desserts, sappen en drankjes vanwege de smaak. Passievrucht is een vrucht met een pittige, citrusachtige zoete smaak.

De schil van de vrucht is groen of geel. Het is het beste om passievruchten te kopen die zwaar zijn voor hun formaat en een egale kleur hebben.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt passievrucht?

De passievrucht is caloriearm, waardoor het een geweldige optie is voor mensen die willen afvallen. Het bevat ook een hoog gehalte aan vitamine A en vitamine C, waardoor het een ondersteunend onderdeel is van elk gezond dieet.

Passievrucht bevat een aantal actieve alkaloïden, zoals chrysine, D-lyserginezuuramide en harmine. Het tropaan-alkaloïdegehalte varieert afhankelijk van de variëteit van de plant, maar ze bevatten allemaal kleine hoeveelheden.

Wat is Passiebloem?

De passiebloem (passiflora incarnata) wordt van oorsprong door de Maya´s, Azteken van Zuid en Midden Amerika en de Indianen van Noord Amerika gebruikt als medicijn. De passiebloem is inheems in de warmere delen van Noord- en Zuid-Amerika. Deze bloem wordt overal in de werld gebruikt als sierplant, ook in Nederland en België.

Voor medicinaal gebruik worden de stengel, bladeren en bloemen gebruikt en soms de hele plant inclusief wortel. In de plant zitten onder andere belangrijke fytonutriënten, flavonen, linolzuur, alfalinoleenzuur, fenolzuren, chlorogeen en aminozuren.

wat is krill?

De toepassingen, voordelen en werking van Passievrucht:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan passievrucht worden geadviseerd in een dosering variërend van 3 tot 5 gram per dag. Als onderhoud kan het gebruik van enkele grammen per dag volstaan. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Passievrucht kan bij gevoelige mensen in hoge doseringen bijwerkingen veroorzaken zoals buikpijn.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Passievrucht:

Passievrucht wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Passievrucht en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Passievrucht langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Passievrucht productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Passievrucht te koop?" Wij leveren enkel de beste Passievrucht waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Passievrucht zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Passievrucht voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Passievrucht te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline