Resveratrol

Goed Opneembare Resveratrol bij Superfoodsonline

Wat is Resveratrol?

Resveratrol is een polyfenol (flavonoïden en anthocyanen) dat voornamelijk wordt gevonden in het vel van rode druiven. Voor planten zijn deze stoffen erg belangrijk, aangezien ze de plant beschermen tegen stress, straling en externe aanvallen zoals microben. Resveratrol is een antioxidant die vooral bekend is vanwege rode wijn. Rode wijn bevat een relatief hoge hoeveelheid Resveratrol, echter wel in een veel lagere dosering dan in capsules. 1 capsule van 250 mg transresveratrol staat ongeveer gelijk aan de hoeveelheid resveratrol die je binnen krijgt als je 200 glazen wijn drinkt. Het is dus gemakkelijk om te begrijpen dat capsules sterk de voorkeur genieten.

Voordelen, toepassingen en werking:


  • Beschermt de cellen tegen oxidatieve schade (vrije radicalen)
  • Is goed voor het cholesterol
  • Draagt bij aan de normale werking van hart en bloedvaten

Resveratrol is een sterke antioxidant met gezonde eigenschappen die bijdragen aan de bescherming van cellen en weefsels. Resveratrol is erg goed voor het behoud van een gezond cholesterolgehalte en beschermt de hart en bloedvaten.

Is Resveratrol veilig?

Resveratrol is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Resveratrol en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Resveratrol bijwerkingen en nadelen?

Resveratrol is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Wat zijn de ervaringen met Resveratrol?

Veel mensen gebruiken Resveratrol langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Resveratrol productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Resveratrol anders dan de Resveratrol van de kruidvat?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Resveratrol te koop?" Wij leveren enkel de beste Resveratrol waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Resveratrol te voelen?

Resveratrol is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Resveratrol voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Resveratrol te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2019 Superfoodsonline