Wat is Hemicellulase?
Hemicellulase is een spijsverteringsenzym dat de celwanden van planten afbreekt. Het enzyme wordt aangetroffen in het menselijke speeksel. Hemicellulase kan worden gebruikt als een additief bij het bakken om brooddeeg en gebak te verbeteren, en het kan ook worden gebruikt als supplement voor het ondersteunen van de spijsvertering.
Hemicellulase wordt in de voedingsindustrie gebruikt om de wanden van graankorrels, zoals maïs en tarwe, of plantaardig materiaal, zoals peulvruchten en groenten, af te breken.
Dosering en gebruik
Algemene dosering > 200-1000 HCU per dag Hemicellulase
Bij specifieke ondersteuning > 1000 HCU per dag Hemicellulase
Wanneer kan je het beste Hemicellulase innemen? Neem het vooraf aan een maaltijd dat planten bevat.
Gelijktijdige inname van zure voedingsmiddelen of vruchtensappen kan de effectiviteit van ongecoate preparaten verminderen.
Login and Registration Form
Log In