Alles over Hemicellulase

Hemicellulase is een spijsverteringsenzym dat de celwanden van planten afbreekt. Op deze pagina vind je alles over de Hemicellulase, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Hemicellulase is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Hemicellulase?

Hemicellulase is een spijsverteringsenzym dat de celwanden van planten afbreekt. Het enzyme wordt aangetroffen in het menselijke speeksel. Hemicellulase kan worden gebruikt als een additief bij het bakken om brooddeeg en gebak te verbeteren, en het kan ook worden gebruikt als supplement voor het ondersteunen van de spijsvertering.

Hemicellulase wordt in de voedingsindustrie gebruikt om de wanden van graankorrels, zoals maïs en tarwe, of plantaardig materiaal, zoals peulvruchten en groenten, af te breken.

wat is hemicellulase?
wat doet hemicellulase?

Hoe werkt Hemicellulase?

Hemicellulase is een natuurlijk niet-specifiek endohemicellulase-enzym dat hemicellulose afbreekt, de op één na meest voorkomende organische verbinding die wordt aangetroffen in de celwanden van planten. Het werkt door het polysacharide in kleinere eenheden te snijden, waardoor het voor andere enzymen gemakkelijker wordt om ze af te breken.

Hemicellulose is een belangrijk bestanddeel van cellulose, het hoofdbestanddeel van de celwanden van planten. Het vormt een gel met polysachariden, die kan worden gebruikt als alternatief voor dierlijke gelatine.

De toepassingen, voordelen en werking van Hemicellulase:

✔  Draagt bij aan de normale werking van de spijsvertering

Deze gezondheidsclaims zijn op dit moment nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 200-1000 HCU per dag Hemicellulase

Bij specifieke ondersteuning > 1000 HCU per dag Hemicellulase

Wanneer kan je het beste Hemicellulase innemen? Neem het vooraf aan een maaltijd dat planten bevat.

Gelijktijdige inname van zure voedingsmiddelen of vruchtensappen kan de effectiviteit van ongecoate preparaten verminderen.

wat is hemicellulase?

Meest gestelde vragen over Hemicellulase:

In zeldzame gevallen kan een persoon een allergische reactie hebben op hemicellulase of pancreasproteasen, maar dit komt eigenlijk vrijwel nooit voor.

Veel mensen gebruiken Hemicellulase langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Hemicellulase productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

De effecten van hemicellulase zijn meteen. Zodra je het inneemt begint het koolhydraten in het voedsel af te breken.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline