Alles over Blauwe bessen (Blue berries)

Blauwe bessen zijn misschien wel de gezondste europese bessen die tegenwoordig beschikbaar zijn. Op deze pagina vind je alles over de Blauwe bessen, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Blauwe bessen zijn, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat zijn Blauwe bessen?

Blauwe bessen (Bosbessen, blue berries) zijn een fruitsoort die afkomstig is van een struik met dezelfde naam. Ze worden vaak gebruikt op een gezond dieet voor een variatie aan antioxidanten.

De bosbes is een bladverliezende struik die eetbare bessen produceert. Het is inheems in Noord-Amerika en wordt op grote schaal gekweekt in de Verenigde Staten en Canada. De soort is geïntroduceerd in Europa, waar hij op droge gronden voorkomt.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werken Blauwe bessen?

Bosbessen zijn rijk aan antioxidanten, anthocyanines genaamd, dit zijn krachtige opruimers van vrije radicalen.

Er zijn verschillende gezondheidsvoordelen te behalen uit bosbessen. Afgezien van de smaak, bieden bosbessen essentiële voedingsstoffen zoals vezels en vitamine C, en kunnen ze je huid helpen beschermen tegen de schadelijke effecten van veroudering.

De diepblauwe kleur van bosbessen is te danken aan de aanwezigheid van anthocyanen. Dit zijn natuurlijke pigmenten die in planten voorkomen en die fruit zoals bosbessen, bramen en frambozen hun kenmerkende kleur geven.

Heerlijke smaakmaker voor je smoothie

Blauwe bessen zijn een heerlijke en gezonde manier om smaak en zoetheid toe te voegen aan je favoriete smoothie. In combinatie met ander gezond fruit zoals banaan of aardbei, voegt blauwe bessen een romige textuur en zoete smaak toe, waardoor je favoriete smoothie meer dan de moeite waard is om 's ochtends voor op te staan.

Combineer bananen met een gezonde alg als chlorella, een lekkere superfood als Chia en maak het af met wat heerlijke goji bessen.

wat is krill?

De toepassingen, voordelen en werking van Blauwe bessen:

✔  Beschermt de cellen tegen oxidatieve schade (vrije radicalen)*

✔  Draagt bij aan de normale werking van hart en bloedvaten*

✔  Draagt bij aan de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen*

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan blueberry worden geadviseerd in een dosering variërend van een paar gram per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Hoewel blueberry een superfood is, kan het de bloedsuikerspiegel verlagen. Wees voorzichtig bij het gebruik van blueberry bij diabetespatiënten omdat het de glucoseverlagende effecten van insuline of andere orale bloedglucoseverlagende middelen kan versterken.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Blauwe bessen:

Blauwe bessen wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Blauwe bessen en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Blauwe bessen langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Blauwe bessen productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Blauwe bessen te koop?" Wij leveren enkel de beste Blauwe bessen waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Blauwe bessen zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Blauwe bessen voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Blauwe bessen te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline