Alles over SAM-e

SAM-e (s-adenosylmethionine) is een zwavelhoudend aminozuur dat voornamelijk in de lever wordt aangemaakt. Op deze pagina vind je alles over SAM-e, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat SAM-e is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is SAM-e?

SAM-e, ook bekend als S-adenosylmethionine of SAM, is een van nature voorkomende verbinding die helpt bij de verwerking van calcium in het lichaam. Het wordt in alle cellen aangetroffen en wordt gebruikt om DNA, RNA en collageen te maken.

SAM-e (S-adenosylmethionine) werd in 1956 ontdekt door wetenschappers van de Universiteit van Maryland. SAM-e is een verbinding die in hele kleine hoeveelheden voorkomt in veel voedingsmiddelen, zoals spinazie, kalkoen, eieren, sinaasappels, kippenlever en artisjokken.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt SAM-e?

SAM-e (s-adenosylmethionine) is een zwavelhoudend aminozuur dat voornamelijk in de lever wordt aangemaakt en vrijwel niet in voldoende hoge dosering in de voeding voorkomt. SAM-e vervult een aantal sleutelrollen in onze stofwisseling.

SAM-e is van vitaal belang voor de stabiliteit en activiteit van de cellen en is betrokken bij meer dan honderd verschillende interne, biochemische processen.

De toepassingen, voordelen en werking van SAM-e:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan SAM-e worden geadviseerd in een dosering variërend van 200-400 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Niet geschikt voor personen met een bipolaire depressie.

acerola recept

Meest gestelde vragen over SAM-e:

SAM-e wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met SAM-e en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken SAM-e langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende SAM-e productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste SAM-e te koop?" Wij leveren enkel de beste SAM-e waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

SAM-e zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van SAM-e voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag SAM-e te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline