Alles over Salie

Echte salie (Salvia officinalis) spreekt van oudsher tot de verbeelding. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Salie, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Salie is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Salie?

Echte salie (Salvia officinalis) spreekt van oudsher tot de verbeelding. Van China tot in het oude Rome werden allerlei magische eigenschappen aan het kleine paarse bloemetje toegedicht. Het is geliefd bij menopauzale vrouwen omdat het bij overgangsverschijnselen kan worden ingezet.

Het is populair bij jonge vrouwen omdat het een gezonde menstruatie ondersteunt. Salie heeft een verzachtende invloed op de keel. Ook ondersteunt het het afweersysteem.

wat is Salie?
wat doet Salie?

Hoe werkt Salie?

Salie is een antioxidant en kan worden ingezet bij overgangsverschijnselen. Daarnaast ondersteunt het bij jonge vrouwen een normale menstruatie. Salie is een natuurlijke verzachter voor de keel, het ondersteunt het afweersysteem en draagt bij tot een normale spijsvertering. Een salie supplement of een kopje saliethee is daarom een prima keuze.

De toepassingen, voordelen en werking van Salie:

✔  Bij overgangsverschijnselen*

✔  Ondersteunt een normale menstruatie*

✔  Ondersteunt het afweersysteem*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan salie worden geadviseerd in een dosering variërend van 400-800 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of bij het geven van borstvoeding.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline