Alles over Nicotinamide Riboside (NAD)

Nicotinamide Riboside is misschien wel het meest interessante supplement van dit moment. Op deze pagina vind je alles over de Nicotinamide Riboside, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Nicotinamide Riboside is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Ontdek Nicotinamide Riboside: De Nieuwe Generatie Vitamine B3

Nicotinamide Riboside (NR), de innovatieve variant van vitamine B3, vertegenwoordigt de nieuwste doorbraak in voedingswetenschap. Deze unieke vorm van vitamine B3, voorkomend in onze dagelijkse voeding als niacine en niacinamide, vindt men ook in kleine hoeveelheden in melk. Wat NR echter onderscheidt, is zijn rol als krachtige voorloper van NAD+ (nicotinamide adenine dinucleotide). Deze efficiënte omzetting naar NAD+ is wat NR zo bijzonder maakt.

De wetenschap achter Nicotinamide Riboside is in volle ontwikkeling, met veelbelovende resultaten en gebruikerservaringen die wijzen op de potentie van NR. Stap in de wereld van geavanceerde voedingssupplementen en ontdek wat Nicotinamide Riboside voor u kan betekenen.

wat is nicotinamide riboside?
wat doet nicotinamide riboside?

De Cruciale Rol van NAD+ in Ons Lichaam

Nicotinamide Riboside, als voorloper van NAD+ (nicotinamide adenine dinucleotide), speelt een sleutelrol in de energieproductie van ons lichaam. NAD+ is een fundamenteel onderdeel van onze energiestofwisseling, essentieel voor het omzetten van voedsel in bruikbare energie.

Dit cruciale co-enzym, voortkomend uit vitamine B3 (niacine), is ook van vitaal belang in het ondersteunen van onze cellulaire gezondheid. Het draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid en moeheid door het optimaliseren van onze energiehuishouding. Verder speelt het een belangrijke rol in tal van biochemische processen, zoals reparatie, signalering, en immuunfuncties.

Door Nicotinamide Riboside te gebruiken, voorzien we ons lichaam van een directe bron om NAD+-niveaus te verhogen.

De toepassingen, voordelen en werking van Vitamine B3:

✔  Helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen*

✔  Draagt bij aan een normaal psychologisch functioneren*

✔  Draagt bij aan een normale energie-huishouding*

✔  Heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel*

✔  Is goed voor de huid*

✔  Draagt bij aan het leervermogen*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 200 mg per dag Nicotinamide Riboside

Bij specifieke ondersteuning > 1000 mg Nicotinamide Riboside

De gebruikelijke dosis Nicotinamide Riboside is 200 tot 1000 milligram per dag.

Wanneer kan je het beste Nicotinamide Riboside innemen? Neem het in de ochtend, vlak vooraf aan het ontbijt.

dosering en gebruik

Meest gestelde vragen over Nicotinamide Riboside:

Volgens toxicologisch onderzoek is deze stof honderd procent veilig tot een inname van 10 milligram nicotinamide-riboside per kilo lichaamsgewicht per dag. Weeg je 90 kilo, dan komt dat dus neer op 900 milligram per dag. Daarna is er kans op (lichte) darm ongemakken.

Er zijn geen bijwerkingen of nadelen verbonden met het gebruik van Nicotinamide Riboside

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Nicotinamide Riboside, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Nicotinamide Riboside te verwerken en heeft in hogere doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken Nicotinamide Riboside langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Nicotinamide Riboside productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Nicotinamide Riboside is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Nicotinamide Riboside voelen de effecten na 6-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Nicotinamide Riboside te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline