Alles over Blackcurrant (Zwarte bes)

Blackcurrant (Zwarte bes) is één van de meest interessante bessen binnen superfood. Op deze pagina vind je alles over de Blackcurrant, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Blackcurrant is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Blackcurrant?

Een andere naam voor Blackcurrant (Ribes nigrum) is de zwarte aalbes of zwarte bes. Het behoort tot de familie van de Grossulariaceae (ribesfamilie). De Ribes nigrum is een meerjarige struik die ongeveer 1-2 meter lang wordt. Het is inheems in Europa en delen van Azië, maar wordt over de hele wereld verbouwd. Zwarte bes produceert eetbare, paars-zwarte bessen die zoet smaken en zaden bevatten.

wat is blackcurrant?
wat doet blackcurrant?

Hoe werkt Blackcurrant?

De zwarte bes (nigrum Ribes) bevat een bijzonder hoog gehalte anthocyaninen, en is een rijke bron van zowel het omega-3 vetzuur alfa-linoleenzuur (ALA) en omega-6 vetzuur gamma-linoleenzuur (GLA).

De vier belangrijkste anthocyanidinen geïdentificeerd uit zwarte bessen bes zijn delphinidin-3-O-rutinoside, delphinidine-3-O-glucoside, cyanidin-3-O-rutinoside en cyaniding-3-O-glucoside. Het anthocyanidinen gehalte in zwarte bessen varieert van 80-280 mg per 100 gram fruit.

Meest gestelde vragen over Blackcurrant:

Blackcurrant is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Blackcurrant en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Blackcurrant is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Veel mensen gebruiken Blackcurrant langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Blackcurrant productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Zeker, wij leveren enkel de beste Blackcurrant waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Blackcurrant is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekend dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Blackcurrant voelen de effecten na 5-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Blackcurrant te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2021 Superfoodsonline