Alles over Tulsi (Holy Basil)

Tulsi is een belangrijke adaptogeen binnen de ayurvedische geneeskunde. Op deze pagina vind je alles over de Tulsi, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Tulsi is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Tulsi (Holy Basil)?

Tulsi (Ocimum sanctum), ook wel Holy basil genoemd, wordt al duizenden jaren in de ayurveda gebruikt. Tulsi-extract wordt beschouwd als een adaptogeen. Het helpt bij het in balans brengen van verschillende processen in het lichaam en geeft ondersteuning bij lichamelijke en psychische stress.

Holy Basil (Heilige Basilicum), is een heilige plant in het Hinduïsme. Het is een aromatische plant uit de familie Lamiaceae uit India. De bladeren worden heel vaak gebruikt in de Thaise keuken en in de Indische Ayurveda.

wat is tulsi?
wat doet tulsi?

Wat doet Holy Basil (Tulsi)?

Holy basil bezit antioxidanten en stoffen die volgens deskundigen het immuunsysteem kunnen ondersteunen. In de ayurvedische kruidenleer, wordt Holy basil voor verschillende toepassingen gebruikt, waaronder het stimuleren van het immuunsysteem tijdens de wintermaanden. Ook kan het helpen de luchtwegen te verzachten en wordt het ingezet om de spijsvertering te ondersteunen. Holy basil kan ook extra energie geven omdat het als een adaptogeen wordt gezien.

Tulsi is een van de beste supplementen die gebruikt kunnen worden bij vermoeidheid en stress door de bijdrage van een normale adaptogene werking. De kwaliteiten van de adaptogeen tulsi zijn vele malen gepubliceerd in wetenschappelijke studies.

De toepassingen, voordelen en werking van Tulsi:

✔  Bevordert het concentratievermogen*

✔  Voor het geheugen*

✔  Voor geestelijke energie*

✔  Voor een goede gemoedstoestand*

✔  Voor een heldere geest*

✔  Goed voor de luchtwegen*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Stress problemen? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Ursolzuur (ursolic acid)

Ursolzuur (urson, prunol of malol)is een natuurlijke stof die wordt gewonnen uit plantaardig materiaal. Het wordt voornamelijk gevonden in de bladeren, schillen of schors planten, zoals appels. Ursolzuur heeft een uitzonderlijk lage toxiciteit. Deze dermatologisch onschadelijk maakt het uiterst waardevol, omdat het kan worden gebruikt in een groot aantal producten. Het is bewezen veilig voor zowel externe als interne gebruik als goed.

Ursolzuur

Meest gestelde vragen over Tulsi:

Tulsi is een ayurvedisch kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Tulsi en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Patiënten moeten ook alert zijn op het gebruik van heilige basilicum met bloedverdunners (warfarine, aspirine, of Cox-2 remmers zoals Celecoxib) of voedingssupplementen (gember, knoflook en andere). Theoretisch gezien kan heilige basilicum ook interfereren met kalmerende middelen uit de fenobarbital-familie (barbituraten).

Veel mensen gebruiken Tulsi langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Tulsi productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Tulsi te koop?" Wij leveren enkel de beste Tulsi waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Tulsi is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Tulsi voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Tulsi te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline