Alles over Bromelaïne

Bromelaïne is een proteolytisch plantenenzym dat wordt gewonnen uit de stengel van ananasplanten. Op deze pagina vind je alles over Bromelaïne, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Bromelaïne is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Bromelaïne?

Bromelaïne is een proteolytisch plantenenzym dat wordt gewonnen uit de stengel van ananasplanten (Ananas comosus). Het wordt gebruikt om de prestaties van veel verschillende voedingsmiddelen te verbeteren, waaronder saladedressings en marinades.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Bromelaïne?

Bromelaïne breekt eiwitten en andere grote moleculen af, waardoor het een nuttig supplement is voor de spijsvertering. Het bevat talrijke actieve ingrediënten zoals protease, lipase, chymotrypsine en cysteïne.

Bromelaïne is niet één stof; het is een combinatie van thiolendopeptidasen en andere componenten zoals fosfatase, glucosidase, peroxidase, cellulase, escharase en verschillende andere enzymen.

De toepassingen, voordelen en werking van Bromelaïne:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Bromelaïne worden geadviseerd in een dosering variërend van 500-1500 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Bromelaïne:

Bromelaïne wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Bromelaïne en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Bromelaïne langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Bromelaïne productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Bromelaïne te koop?" Wij leveren enkel de beste Bromelaïne waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Bromelaïne zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Bromelaïne voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Bromelaïne te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline