Alles over Nattokinase

Nattokinase is een zeer interessant supplement door de fibrinolytische (splitsen van het eiwitrijke fibrine) werking. Op deze pagina vind je alles over Nattokinase, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Nattokinase is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Nattokinase?

Nattōkinase is een enzym, geïsoleerd uit nattō. Nattō is een Japans gerecht dat wordt gemaakt op basis van gefermenteerde sojabonen. Aan gekookte sojabonen wordt de ‘goede’ bacterie Bacillus subtilis natto toegevoegd, waarna het gerecht een periode op kamertemperatuur fermenteert.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Nattokinase?

Bacillus subtilis is een veel voorkomende darmbacterie die belangrijk is voor de darmgezondheid. Een recent onderzoek heeft aangetoond dat Bacillus subtilis, wanneer het wordt gebruikt om sojabonen te fermenteren als voedsel, een gunstig effect heeft op enzymen in het maagdarmkanaal. Daarnaast ontstaat er nattokinase.

Het is een zeer interessant supplement door de fibrinolytische (splitsen van het eiwitrijke fibrine) werking.

De toepassingen, voordelen en werking van Nattokinase:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Nattokinase worden geadviseerd in een dosering variërend van 100-200 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Omdat nattokinase bloedstolsels kan oplossen, kunnen mensen die bloedverdunners gebruiken een hoger risico op bloedingen lopen.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Nattokinase:

Nattokinase wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Nattokinase en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Nattokinase langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Nattokinase productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Nattokinase te koop?" Wij leveren enkel de beste Nattokinase waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Nattokinase zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Nattokinase voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Nattokinase te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline