Alles over Vitamine E

Vitamine E is een vitamine die wordt aangetroffen in voedingsmiddelen zoals eieren, avocado en zelfs gist. Op deze pagina vind je alles over Vitamine E, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Vitamine E is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Vitamine E?

Terwijl hij onderzoek deed naar een geneesmiddel voor beri-beri, ontdekte de Poolse wetenschapper Casimir Funk het dieetgeneesmiddel dat op een dag bekend zou worden als vitamine E.

Vitamine E is een in vet oplosbare vitamine en antioxidant. Het komt van nature voor in verschillende voedingsmiddelen, zoals plantaardige oliën, noten en volle granen. Het is belangrijk voor het behoud van een gezonde huid en haar, en helpt het lichaam ook om vrije radicalen te bestrijden die cellen kunnen beschadigen.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Vitamine E?

Er zijn 8 verschillende vormen van vitamine E, die kunnen worden onderverdeeld in tocoferolen of tocotriënolen. Tocoferolen zijn de meest voorkomende vorm van vitamine E en bevatten meestal drie dubbele bindingen, terwijl tocotriënolen een onverzadigde staart aan het einde van het molecuul hebben.

Vitamine E is een in vet oplosbare vitamine met antioxiderende eigenschappen. Het staat vooral bekend om zijn rol in celbescherming.

De toepassingen, voordelen en werking van Vitamine E:

✔  Beschermt de cellen tegen oxidatieve schade (vrije radicalen)

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Algemene onderhoudsdosis vitamine E (complex): 100-200 mg-TE per dag. De algemene therapeutische dosis van vitamine E (complex) is 100-600 mg-TE per dag.

Bijwerkingen?

Vitamine E heeft een lage toxiciteit. Het gebruik van een (hoog gedoseerd) vitamine E-supplement geeft soms aanleiding tot klachten zoals misselijkheid en diarree.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Vitamine E:

Vitamine E wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Vitamine E en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Vitamine E langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Vitamine E productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Vitamine E te koop?" Wij leveren enkel de beste Vitamine E waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Vitamine E zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Vitamine E voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Vitamine E te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline