Alles over Agaricus Blazei Murill

Agaricus Blazei is een populaire paddestoel voor het immuunsysteem. Op deze pagina vind je alles over de Agaricus Blazei, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Agaricus Blazei is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Agaricus: Paddenstoel van de Zon

Agaricus blazei Murill (Agaricus subrufescens) is een zwammensoort uit de familie Agaricaceae. Hij is ook bekend als Amandelpaddenstoel (vanwege de amandelsmaak), Cogumelo do Sol (paddenstoel van de zon), Cogumelo de Deus (Gods paddenstoel), Cogumelo de Vida (paddenstoel des levens) en Agarikusutake.

Agaricus subrufescens komt in het wild voor in Californië. Daarnaast komt hij gecultiveerd voor in Hawaï, Groot-Brittannië, Nederland, Israël, Taiwan en Brazilië.

Er worden op dit moment veel studies wetenschappelijke studies gedaan naar de immuunsysteem* ondersteunende eigenschappen, een toepassing die in Japan en China al heel lang gebruikt wordt.

reishi
agaricus vormen

Waar is Agaricus Blazei goed voor?

Agaricus ondersteunt de immuunsysteemfuncties. De meest actieve bestandsdelen van Agaricus zijn de 'beta-glucaan' polysaccharide proteïne complexen.

Specifiek de beta-1,6-D glucaan en de beta-1,3-D glucaan binden zich aan de ‘glucanen receptor’ aan het oppervlak van de zeer belangrijke ‘macrofagen’ immuuncellen.

De Agaricus paddenstoel is de rijkste natuurlijke bron van beta-1,6-D glucaan en beta-1,3-D glucaan.

De toepassingen, voordelen en werking van Agaricus:

✔  Agaricus bevat veel beta-glucanen

✔  Agaricus bevat veel polysacchariden

✔  Agaricus is goed voor het immuunsysteem*

✔  Agaricus ondersteunt de afweer*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Afweer problemen? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek en referenties

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Agaricus wordt vaak samen gebruikt met:

Supplementen met soortgelijke effecten worden vaak gecombineerd met Agaricus voor sneller en nog sterker effect. Voor een goede combinatie kijk je naar Astaxanthine, Chaga en Camu Camu.

Meest gestelde vragen over Agaricus Blazei:

Is Agaricus Blazei veilig?

Agaricus Blazei is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Agaricus Blazei en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Agaricus Blazei bijwerkingen en nadelen?

Agaricus Blazei is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Wat zijn de ervaringen met Agaricus Blazei?

Veel mensen gebruiken Agaricus Blazei langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Agaricus Blazei productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Agaricus Blazei anders dan de Agaricus Blazei van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Agaricus Blazei te koop?" Wij leveren enkel de beste Agaricus Blazei waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Agaricus Blazei te voelen?

Agaricus Blazei is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Agaricus Blazei voelen de effecten na 4-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Agaricus Blazei te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline