De Beste Collageen

Great Lakes
Collageen

Heb je vragen over Collageen? Stel ze gerust.

Great Lakes is de specialist in pure collageen en gelatine producten. Great Lakes gebruikt alleen ingrediënten van runderen en varkens waarbij de voeding volledig afgestemd is op hun natuurlijke habitat. Dat houdt voor de runderen in dat ze 100% grasgevoerd zijn. Voor de varkens is er een afgestemd dieet gebaseerd op wat wilde varkens in de natuur ook kunnen vinden. Ook zijn de dieren volledig vrij van antibiotica, hormonen en ze hebben geen sporen van pesticiden en herbiciden om hiermee hoogste kwaliteit van de gelatine te verzekeren.

Wens je meer informatie over Collageen, en wat het voor jouw kan betekenen? Kijk dan op onze collageen categoriepagina.

Great Lakes is de pionier gelatine fabrikant van de wereld.

Great Lakes is opgericht in 1922 als Grayslake Gelatin. Vanaf het begin was het doel om de hoogste kwaliteit gelatine te leveren aan de commerciele markt en de consument. In 1988 is Grayslake Gelatin het beroemde Great Lakes Gelatin geworden toen de populariteit van de producten significant toenam. Van origine was het collageen ingredient verwerkt in vele producten zoals gelatine desserts en toetjes, vitamine capsules en als laatste een pure collageen proteine gelatine toen de vraag naar een puur en effectief product bij de consument toenam.

 

msgfree01-trim

 

Great Lakes heeft een passie voor het helpen van mensen.

In 2010 heeft de directeur van Great Lakes een doorbraak veroorzaakt dat de collageen industrie totaal op z'n kop heeft gezet. Het nu beroemde collageen hydrolisaat poeder werd gelanceerd wat opname en gebruiksgemak vele niveaus hoger tilde. Niet alleen dat collageen hydrolisaat kan oplossen in koude en warme vloeistoffen, het wordt significant beter opgenomen en is stukken effectiever dan de meeste andere collageen supplementen. Het verbeterde gebruiksgemak zorgde voor een totaal nieuwe manier van collageen gebruik en integratie in het dagelijkse leven.

Gehydrolyseerd collageen is een veelvuldig wetenschappelijk onderzochte, hoog gedoseerde combinatie van verschillende essentiële en niet-essentiële aminozuren. De collageen van Great Lakes wordt gemaakt van huid, bindweefsel of botten van 100% grasgevoerde runderen. Gehydrolyseerd collageen wordt veel makkelijker opgenomen dan andere vormen van collageen. Daarnaast is het ook een stuk makkelijker in gebruik, zonder het risico op het verdikken van de vloeistof zoals gelatinepoeder dat doet.

Great Lakes collageen en gelatine producten worden gemaakt van vee uit Argentinië en Brazilië. Het zijn runderen die grasgevoerd worden, vrij kunnen rondlopen en geanalyseerd worden volgens de American Grassfed Association. Er worden geen groeihormonen gebruikt, geen antibiotica, geen steroïden of andere vervelende toevoegingen.

Geen Pesticiden en Insecticiden

Het is enorm belangrijk dat je er vanuit kan gaan dat er geen chemische agrarische stoffen achterblijven in ons eten. Veel bedrijven gebruiken herbiciden, pesticiden en insecticiden om het proces van verbouwen te versnellen. Vooral bij dierlijke producten wordt er door velen ook hormonen en antibiotica gebruikt.

Bij Great Lakes Collageen is dit per definitie geen probleem. Collageen hydrolysaat en gelatine producten hebben een veel lager moleculaire gewicht, dit wil zeggen dat er geen vet in zit. Dit is belangrijk omdat alle chemische stoffen die over kunnen blijven zich zullen concentreren in de vetten. Tijdens de extractie procedure wordt al het vet verwijderd en heb je alleen pure eiwitten over.

Great Lakes test uitvoerig om te zorgen dat alle grondstoffen de hoogste kwaiteit bevatten. Er wordt getest op meer dan 300 chemische stoffen.

Geen Glyfosaat

Glyfosaat is al op de radar van Great Lakes sinds 2013. Er wordt uitvoerig getest op Glyfosaat om te zorgen dat de producten geheel vrij zijn van deze schadelijke stof.

 

beauty01-trim

 

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline