Bestel Alle Producten van Great Lakes bij Superfoodsonline

Great Lakes is de specialist in pure collageen en gelatine producten. Great Lakes gebruikt alleen ingrediënten van runderen en varkens waarbij de voeding volledig afgestemd is op hun natuurlijke habitat. Dat houdt voor de runderen in dat ze 100% grasgevoerd zijn. Voor de varkens is er een afgestemd dieet gebaseerd op wat wilde varkens in de natuur ook kunnen vinden. Ook zijn de dieren volledig vrij van antibiotica, hormonen en ze hebben geen sporen van pesticiden en herbiciden om hiermee hoogste kwaliteit van de gelatine te verzekeren.

Wens je meer informatie over Collageen, en wat het voor jouw kan betekenen? Kijk dan op onze collageen categoriepagina.

Great Lakes is de pionier gelatine fabrikant van de wereld.

Great Lakes is opgericht in 1922 als Grayslake Gelatin. Vanaf het begin was het doel om de hoogste kwaliteit gelatine te leveren aan de commerciele markt en de consument. In 1988 is Grayslake Gelatin het beroemde Great Lakes Gelatin geworden toen de populariteit van de producten significant toenam. Van origine was het collageen ingredient verwerkt in vele producten zoals gelatine desserts en toetjes, vitamine capsules en als laatste een pure collageen proteine gelatine toen de vraag naar een puur en effectief product bij de consument toenam.

Great Lakes heeft een passie voor het helpen van mensen.

In 2010 heeft de directeur van Great Lakes een doorbraak veroorzaakt dat de collageen industrie totaal op z'n kop heeft gezet. Het nu beroemde collageen hydrolisaat poeder werd gelanceerd wat opname en gebruiksgemak vele niveaus hoger tilde. Niet alleen dat collageen hydrolisaat kan oplossen in koude en warme vloeistoffen, het wordt significant beter opgenomen en is stukken effectiever dan de meeste andere collageen supplementen. Het verbeterde gebruiksgemak zorgde voor een totaal nieuwe manier van collageen gebruik en integratie in het dagelijkse leven.

Gehydrolyseerd collageen is een veelvuldig wetenschappelijk onderzochte, hoog gedoseerde combinatie van verschillende essentiële en niet-essentiële aminozuren. De collageen van Great Lakes wordt gemaakt van huid, bindweefsel en botten van 100% grasgevoerde runderen. Gehydrolyseerd collageen wordt veel makkelijker opgenomen dan andere vormen van collageen. Daarnaast is het ook een stuk makkelijker in gebruik, zonder het risico op het verdikken van de vloeistof zoals gelatinepoeder dat doet.

Great Lakes collageen en gelatine producten worden gemaakt van vee uit Argentinië en Brazilië. Het zijn runderen die grasgevoerd worden, vrij kunnen rondlopen en geanalyseerd worden volgens de American Grassfed Association. Er worden geen groeihormonen gebruikt, geen antibiotica, geen steroïden of andere vervelende toevoegingen.