Alles over Bittermelon (Sopropo) (Karela)

Bittermelon is één van de meest interessante superfoods voor de ondersteuning van de bloedsuiker. Op deze pagina vind je alles over de Bittermelon, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Bittermelon is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Bittermelon?

Bitter mellon staat ook wel bekend als Momordica charantia, bittermeloen, sopropo of balsempeer. Het is een lid van de komkommerfamilie. De onrijpe vrucht wordt in delen van Azië, China en Suriname als groente gegeten en heeft een bittere smaak. Ook de jonge scheuten, bloemen en bladeren kunnen worden gegeten. De capsules ondersteunen een stabiele bloedsuikerspiegel.

wat is acai?
wat doet bittermeon?

Hoe werkt Bittermelon?

De werking berust op stimulering van de insulineafgifte en een vermindering van de opname van glucose in de darmen.

Een bestanddeel uit de vrucht, een polypeptide-P, de zogenaamde "plantaardige insuline" toonde zijn insulineachtige activiteit. D-(+)-trehalose, een ander bestanddeel uit de vrucht bleek alfa-glucosidase te remmen en vertraagde de vertering en absorptie van koolhydraten.

De toepassingen, voordelen en werking van Bittermeloen:

✔  Ondersteunt de bloedsuikerregulatie*

 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Bloedsuiker problemen? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent en beschikking hebt tot het meeste recente wetenschappelijke onderzoek en deskundig advies. Wil je wetenschappelijke referenties en naslagwerk lezen over Bittermeloen? Mocht je meer informatie over de studies willen hebben, heb je moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Meest gestelde vragen over Sopropo Bittermeloen:

Sopropo Bittermeloen is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Sopropo Bittermeloen en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Mensen met bloedsuikerspiegel problemen of diabetes dienen voorzichtig te zijn met het nemen van Sopropo Bittermeloen aangezien Sopropo Bittermeloen invloed kan hebben op de bloedsuiker. Vooral mensen die vaak een lage bloedsuiker hebben dienen extra aandacht te hebben. Wij adviseren altijd om bij twijfel laag te beginnen met doseren.

Veel mensen gebruiken Sopropo Bittermeloen langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Sopropo Bittermeloen productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Zeker, wij leveren enkel de beste Sopropo Bittermeloen waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Sopropo Bittermeloen is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekend dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Sopropo Bittermeloen voelen de effecten na 5-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Sopropo Bittermeloen te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2012 - 2021 Superfoodsonline