Superfoodsonline in België (Vlaanderen)

Superfoodsonline is al sinds 2012 een toonaangevende distributeur en online retailer van high-end gezondheidsproducten in België (Vlaanderen). We hebben meer dan 50.0000 klanten in Nederland en België (Vlaanderen) naar tevredenheid bediend en een sterke reputatie opgebouwd voor service, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Superfoodsonline richt zich op het verstrekken van gedetailleerde wetenschappelijke informatie en de best mogelijke algehele gebruikerservaring. We streven ernaar u te voorzien van de laatste innovatieve merken en producten en breiden onze website voortdurend uit om aan uw behoeften te voldoen.

Superfoodsonline in België

 

 

Wij bieden een uitstekende service in België:

 

• Voor 17.30 uur besteld, morgen bezorgd

• Binnen 14 dagen gratis retourneren

• We hebben de meeste producten op voorraad en verzenden meteen

• We zijn goed bereikbaar via email en telefoon

• Ruime betaalmogelijkheden. Ook achteraf betalen met AfterPay

• Klanten geven Superfoodsonline een 9,6/10

• Veilig betalen met een veilige SSL & HTTPS verbinding

 

Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis verzonden

Snelle Levering

Superfoodsonline heeft een magazijn in het noorden van Nederland, maar door jaren ervaring in het leveren van producten naar België kan een snelle levering gegarandeerd worden. Vrijwel altijd is een product binnen één werkdag bezorgt in Belgie (Vlaanderen).

Bezorging in België

Het vervoer en de bezorging van uw pakket worden geregeld door PostNL en Bpost. Levering vanaf het moment van verzending vindt doorgaans binnen 24 uur plaats. De Belgische Post bezorgt de pakketten 5 dagen per week (niet in het weekend) tussen 09.00 en 21.30 uur, maar veelal in de namiddag of de avond. Wanneer u niet thuis bent wordt het pakket weer meegenomen en wordt op een later tijdstip één of meerdere nieuwe bezorgpogingen gedaan. Ook is het mogelijk dat het pakket bij een buur wordt afgegeven. Wanneer na enkele bezorgpogingen geen aflevering heeft plaatsgevonden gaat het pakket retour afzender.

100% Tevredenheidsgarantie

Superfoodsonline garandeert de kwaliteit van haar producten. Wanneer u ontevreden bent over het product, dan kunt u uw aankoop binnen 30 dagen na ontvangstname gratis retourneren voor een credit, omruiling of volledige terugbetaling.

Betaalmogelijkheden in België

U beschikt als Belgische klant over alle betaalmethoden die u wenst. Natuurlijk is Bancontact geheel kosteloos te gebruiken. Met Bancontact betaalt u met een eigen bankkaart of Bancontact-App. Het is in België de meest gebruikte online betaalmethode. De betalingen zijn 100% gegarandeerd.

Betalen in België

Veiligheid & Security

Alle creditcardtransacties zijn beveiligd en gecodeerd om aan de hoogste normen van zekerheid en bescherming op het Internet te voldoen. Superfoodsonline voldoet volledig aan de PCI-normen (Payment Card Industry normen) en is altijd up-to-date met de PCI-standaard. De website is SSL beschermd volgens de strengste richtlijnen.

Betalen in België

FAVV: Handelen volgens de Belgische Wetgeving

Het Voedselagentschap waakt over de veiligheid van de voedselketen en over de kwaliteit van voedsel in België. De preventie en het beheer van incidenten in de voedselketen behoort tot de kerntaken van het Agentschap. De dienst crisispreventie en -beheer coördineert, in nauwe samenwerking met de diverse diensten van het Agentschap en de externe bevoegde overheden (bijv. het crisiscentrum van de regering), het beheer van deze incidenten. Het FAVV waakt trouwens niet alleen voortdurend over Belgische voedingswaren maar ook over voedingswaren afkomstig uit andere landen.

Superfoodsonline handelt volledig volgens de Belgische wetgeving en communiceert met het FAVV indien noodzakelijk.

Privacy

Privacy en de vertrouwelijkheid van klantgegevens is topprioriteit voor Superfoodsonline. Onder geen beding zullen uw persoonlijke gegevens worden gedeeld met of verkocht aan derden.

privacy in België
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline