Alles over Dulse

Dulse is erg lekker en is een goede bron van mineralen en vitaminen in vergelijking tot de meeste groenten. Op deze pagina vindt je alles over Dulse, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Dulse is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Dulse: De palm van de hand

Palmaria, de soortnaam van dit zeewier, betekent in het Latijns ‘de palm van de hand’, verwijzend naar de hand- of waaierachtige vorm.

Dulse zeewier zijn een heerlijke hartige snack. Dulse is een gemakkelijk te gebruiken, kleurrijk zeewier dat ook rauw prima te gebruiken is. Het heeft een donkerrode tot paarse kleur met een volle, rokerige en nootachtige smaak.

Dulse is relatief rijk aan eiwit, heeft een hoog ijzergehalte, bevat alle aminozuren en vitamine en mineralen zoals A, B, C, jodium, calcium, fosfor, kalium, magnesium en mangaan.

dulse
dulse

Waarom Dulse gebruiken?

Dulse bevat een significante hoeveelheid jodium, calcium en kalium. Calcium draagt bij aan het behoud van een normale bloeddruk. Jodium draagt bij aan de normale werking van de schildkier.

Dulse is een natuurlijke en vegetarische bron van vitamine B12 en kan daarom heel goed door vegetariërs en veganisten gebruikt worden.

De toepassingen, voordelen en werking van Jodium en Calcium in Dulse:

✔  Goed voor de bloeddruk*

✔  Draagt bij aan een normale werking van de schildklier*

 

✔  Natuurlijke bron van ijzer

✔  Natuurlijke bron van vitamine b12

✔  Relatief rijk aan eiwitten

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

De beste Dulse supplementen

Waar kun je zeewier kopen? Zeewier producten zijn in beperkte mate verkrijgbaar in Nederland. Zeewier kun je kopen bij natuurwinkels, grotere supermarkten en toko's. Het assortiment varieert, meestal kun je gedroogde varianten kopen.

Onze zeewieren zijn bijna allemaal biologisch gecertificeerd en komen bijna allemaal uit Europa. Ze zijn geanalyseerd, gekeurd en hebben een kwaliteitsgarantie.

De beste Dulse supplementen voldoen aan de volgende eisen:

  • Gekeurd en geanalyseerd
  • Geen onnodige toevoegingen
  • Verschillende werkzame stoffen
  • Zijn biologisch
Dulse supplement

Meest gestelde vragen over Dulse:

Dulse wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Dulse en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Sommige zeewieren, zoals Dulse, kunnen grote hoeveelheden jodium bevatten, mensen met problemen aan de schildklier moeten voorzichtig zijn.

Veel mensen gebruiken Dulse langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve categorien die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Dulse productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren om dit te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Dulse te koop?" Wij leveren enkel de beste zeewieren waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Dulse is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van zeewier voelen de effecten na een maand. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag zeewier te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline