Alles over Mesima (Phellinus linteus)

Mesima, ook bekend als Phellinus linteus, is een soort paddenstoel die al meer dan 2000 jaar in de traditionele Chinese geneeskunde wordt gebruikt. Op deze pagina vind je alles over Mesima, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Mesima is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Mesima?

Mesima, ook bekend als Phellinus linteus, is een soort paddenstoel die al meer dan 2000 jaar in de traditionele Chinese geneeskunde wordt gebruikt. Het wordt gevonden op het eiland Borneo, Maleisië en Indonesië.

De paddenstoelen groeien in vochtige en donkere bossen en worden aangetroffen op dode of stervende bomen.

Mesima
Mesima vormen

Mesimine, Mesembrine en Mesemcyn

Er zijn veel actieve alkaloïden in Mesima die het menselijk lichaam ten goede komen. Sommige hiervan omvatten mesimine, mesembrine en mesemcyn. Mesimine, mesembrine en mesemcyn zijn drie van de vele alkaloïden die in Mesima te vinden zijn. Ze maken deel uit van een groep die ook wel mitragynine wordt genoemd.

Andere actieve alkaloïden die in Mesima worden aangetroffen, zijn onder meer phelline, een tryptaminederivaat.

De toepassingen, voordelen en werking van Mesima:

✔  Mesima is goed voor het immuunsysteem*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

De beste Mesima supplementen

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is het beste Mesima supplement te koop?" Wij leveren enkel de beste Mesima mushroom waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

De beste Mesima supplementen voldoen aan de volgende eisen:

  • Bevatten mycelium
  • Zijn een Mesima extract
  • Geen onnodige toevoegingen
  • Verschillende werkzame stoffen
  • Zijn biologisch
Mesima supplement

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Mesima wordt vaak samen gebruikt met:

Supplementen met soortgelijke effecten worden vaak gecombineerd met Mesima voor sneller en nog sterker effect. Voor een goede combinatie kijk je naar Astaxanthine, Chaga en Camu Camu.

Meest gestelde vragen over Mesima:

Mesima is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Mesima en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Mesima is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Mesima, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Mesima te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken Mesima langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Mesima productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mesima is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Mesima voelen de effecten na 4-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Mesima te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline