Alles over Arjuna (Terminalia arjuna)

Arjuna is het meest gebruikte ayurvedische kruid voor hart en bloedvaten. Op deze pagina vind je alles over de Arjuna, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Arjuna is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Arjuna?

Terminalia arjuna wordt gewonnen uit de schors van de Arjuna-boom. Deze boom groeit vooral in Bangladesh en India.

Het kruid is afkomstig uit de bast van de terminalia arjuna. Dit is een inheemse Indiase boom. Vanwege zijn specifieke eigenschappen wordt de bast door Ayurveda gezien als de beste ondersteuning voor het hart en het cardiovasculaire systeem.

wat is Arjuna?
wat doet Arjuna?

Wat doet Arjuna?

De werkzame stoffen die verantwoordelijk zijn voor de effecten van Arjuna zijn Arjunone en Arjunolone, wetenschappelijk onderzochte stoffen die vrijwel in niets anders zitten dan in Arjuna. Arjuna (Terminalia arjuna) wordt ingezet voor een ondersteuning aan hart en bloedvaten in de Ayurveda. Het is een hele veilige stof die geen interacties heeft met bekende reguliere medicijnen voor hart, bloeddruk en cholesterol.

De toepassingen, voordelen en werking van Arjuna:

✔  Is goed voor de bloedvaten*

✔  Ondersteunt het hart*

✔  Ondersteunt een normale leverfunctie*

 

 

 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Meest gestelde vragen over Arjuna:

Arjuna is een ayurvedisch kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Arjuna en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Arjuna is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Bij een te hoge dosering kunnen er wat darmklachten ontstaan. Dit is zeer zeldzaam.

Veel mensen gebruiken Arjuna langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Arjuna productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Arjuna te koop?" Wij leveren enkel de beste Arjuna waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Arjuna is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Arjuna voelen de effecten na 4-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Arjuna te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline