Alles over Krillolie

Krillolie is een bron van omega-3 vetzuren EPA en DHA, die goed zijn voor hart en hersenen. Op deze pagina vind je alles over de Krillolie, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Krillolie is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is krillolie?

> Krillolie bevat één van de populairste omega-3 vetzuren.
> Krill kopen is een van de beste oplossingen voor natuurlijke ondersteuning.
> Krillolie is veilig, maar toch moeten sommige mensen voorzichtig zijn.

Krill is een half-doorzichtig, garnaalachtig diertje uit de wateren van Antarctica die behoren tot het dierlijk plankton. Het is een belangrijke voedselbron voor walvissen, pinguïns en veel vissoorten. Het staat dus onderaan de voedselketen en is daarom een erg belangrijk organisme voor het ecosysteem van Antarctica.

Krill voedt zich met plankton en algen die rijk zijn aan omega 3 vetzuren. Deze algen bevatten het omega 3 vetzuur ALA, wat krill weer omzet in de essentiële omega 3 vetzuren EPA en DHA.

wat is krill?
wat doet krill?

Omega-3 Vetzuren uit Krill

Omega-3 vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren, zij dienen als belangrijke bouwstoffen van het menselijk lichaam en zijn bij allerlei processen betrokken. Zowel krill als vis bevatten de omega-3 vetzuren EPA en DHA.

De fosfolipiden uit krill hebben een betere biologische beschikbaarheid dan triglyceriden. Eenmaal opgenomen in het lichaam hoeven ze niet meer omgezet te worden en kunnen direct in de lichaamscellen worden ingebouwd. Een lage dosering krillolie heeft daardoor hetzelfde effect als een hoge dosering omega-3 uit vis.

De toepassingen, voordelen en werking van Krillolie:

✔  Is goed voor de hersenen

✔  Draagt bij aan de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen

✔  Is goed voor de bloeddruk

✔  Is beter opneembaar dan omega-3 uit visolie

 

 

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Vers en koudgeperst

Naast duurzaamheid, betere opneembaarheid en een goede werking, kun je voor krillolie kiezen omwille van de zeer hoge kwaliteit. Onze krillolie wordt na de vangst direct verkregen uit koude persing. Dit zorgt voor een optimale versheid en kwaliteit van de fosfolipiden. De olie is bovendien grondig gezuiverd, waardoor het grotendeels geurloos is en minder zout.

Een laatste aspect dat bijdraagt aan de goede kwaliteit op de langere termijn is dat krillolie krachtige antioxidanten bevat, zoals astaxanthine (dit geeft de rozige kleur aan de kleine schaaldiertjes). De antioxidanten zorgen ervoor dat de krillolie minder snel oxideert dan visolie en dus langer goed blijft.

acerola recept
wat doet krill?

Kan ik het gebruiken naast mijn medicijnen?

Er zijn geen negatieve effecten bekend van het gebruik van krillolie samen met medicijnen. Vaak is het gebruik ervan naast medicijnen zelfs sterk aan te bevelen. Alleen bij gebruik van warfarine (coumarine-derivaten) en aspirine tezamen met hele hoge doseringen krillolie is het mogelijk dat het bloed te sterk wordt verdund.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline