Alles over Propolis

Propolis is een harsachtige substantie die bijen verzamelen van knoppen van bomen en andere plantaardige bronnen. Op deze pagina vind je alles over propolis, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat propolis is en waarom mensen het als supplement nemen, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Propolis?

Propolis is een harsachtige substantie die bijen verzamelen van knoppen van bomen en andere plantaardige bronnen. Bijen gebruiken propolis om kieren en openingen in hun korf te dichten en om de korf te beschermen tegen bacteriën en schimmels. Propolis staat ook bekend als "bijenlijm".

Propolis bevat een verscheidenheid aan chemische verbindingen, waaronder flavonoïden, terpenen, harsen en was. Het is al eeuwenlang gewaardeerd om zijn mogelijke medicinale eigenschappen.

wat is propolis?
propolis

Wat doet Propolis?

Galangin is een specifiek type flavonoïde, een klasse van polyfenolen, die wordt aangetroffen in verschillende planten, waaronder galanga (een soort gember), en in bijenproducten zoals propolis. Flavonoïden zijn krachtige antioxidanten die veel potentiële gezondheidsvoordelen bieden, zoals het beschermen van cellen tegen schade door vrije radicalen.

Galangin heeft krachtige antibacteriële eigenschappen. Het werkt door de groei van bacteriën te belemmeren en kan de celmembranen van bacteriën verstoren en hun vermogen om zich te reproduceren remmen. De antischimmelcomponenten van propolis kunnen de groei van schimmels remmen en de celwanden van schimmels verstoren.

De toepassingen, voordelen en werking van Propolis:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering & Gebruik

Algemene dosering > 500-1500 mg per dag propolis extract

Bij specifieke ondersteuning > 4 x per dag 500 mg propolis extract

Wanneer kan je het beste propolis extract innemen? Neem het in de ochtend, vlak vooraf aan het ontbijt. Of tijdens de lunch.

wat is gelatine?


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline