Alles over Lactobacillus Gasseri

Probiotica is op dit moment misschien wel de meest onderzochte vorm van suppletie. Lactobacillus Gasseri speelt een centrale rol in probiotica supplementen. Op deze pagina vind je alles over de Lactobacillus Gasseri, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Lactobacillus Gasseri is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Waarom L. Gasseri gebruiken?

Er leven 100 biljoen bacteriën in en op je lichaam. Sommigen leven op je huid, in je mond, neus, urinewegen en geslachtsorganen. De meesten bevinden zich in je darmen. Voor een goede balans is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten, voldoende rust te nemen en op hygiëne te letten.

Een vezelrijke voeding kan helpen om je eigen gunstige bacteriën in de darmen op peil te houden. Denk dan bijvoorbeeld aan vezels in groenten zoals witlof  en asperges, fruit, havermout en volkorenbrood.

Lactobacillus gasseri

Lactobacillus gasseri is een bacterie die deel uitmaakt van de darmflora bij gezonde mensen.

wat is Lactobacillus Gasseri?
voor wie is Lactobacillus Gasseri?

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Beter in je vel komen kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Hier voldoet de beste probiotica aan:

De meeste probiotica supplementen maken soortgelijke gezondheidsclaims en het is moeilijk om te bepalen welk supplement nou écht goed is. Wij beoordelen probiotica supplementen met de volgende punten:

Hoeveelheid CFU's

Sommige probiotica producten bevatten 1 miljard kolonie vormende eenheden (KVE, of colony forming units (CFU) in het Engels) en andere bevatten meer dan 100 miljard. De hoeveelheid kve verteld niet het hele verhaal, maar de hoge doseringen zijn vaker wel een stuk effectiever dan de lage doseringen.

Kwaliteit van de stammen

Sommige probiotische stammen zijn belangrijker dan andere. Sommige probiotica supplementen bevatten goedkopere stammen terwijl andere verschillende high-end stammen gebruiken voor maximale effectiviteit.

Diversiteit van de stammen

Sommige probiotica gebruiken maar 1 of 2 stammen. Dat is prima, mits ze een specifieke toepassing hebben. Voor een goeie algemene werking koop je een probiotica supplement dat ongeveer 15 tot 100 miljard bacteriën van dezelfde stam (KVE) bevat, een multi-strain probiotica. Zoek naar een probiotica supplement met verschillende stammen; een multi-species probiotica (breed spectrum), omdat niet één stam alles kan.

Opneembaarheid & Overlevingsvermogen

Zoek naar stammen die ervoor zorgen dat de probiotica ook in de darm aankomen en in staat zijn zich te koloniseren. Soms bestaan de capsules uit maagzuur-resistente hulpstoffen om te zorgen dat er een betere opneembaarheid plaatsvindt.

Transparantie & Reputatie

Wordt er vermeld dat het product gemaakt is met “actieve en levende culturen” dan is dit beter dan dat er vermeld wordt dat het alleen gemaakt is van “actieve culturen”. Na fermentatie kan het product met warmte in aanraking zijn gekomen wat zowel de goede als slechte bacteriën doodt en ook invloed heeft op de houdbaarheid.

Geadverteerde claims

Sommige probiotica supplementen hebben claims die veel te ver gaan. Ja, probiotica kan een bijzonder goed effect hebben op het lichaam en ondersteuning bieden, maar het is geen wondermiddel en zal niet binnen een paar dagen al je klachten doen verdwijnen. Val niet voor gezondheidsclaims die niet op wetenschappelijk onderzoek gebaseerd zijn.

De beste L. Gasseri supplementen

De beste Lactobacillus Gasseri supplementen voldoen aan de volgende eisen:

  • Gekeurd en geanalyseerd
  • Geen onnodige toevoegingen
  • Levende samenstelling
  • Geschikte capsules
  • Hoge dosering
Bifidobacterium Bifidum supplement

✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline