Alles over Bhumyamalaki (Chanca Piedra) (Steenbreker)

Bhumyamalaki is de belangrijkste ayurvedische kruid voor de gezondheid van de blaas en urinewegen. Op deze pagina vind je alles over de Bhumyamalaki, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Bhumyamalaki is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Bhumyamalaki (Chanca Piedra)?

Bhumyamalaki (Chanca piedra), ook wel bekend als Phyllanthus niruri en 'Steenbreker', is een tropische plant. De plant is bekend in de Ayurveda en in Zuid-Amerika. Chanca piedra wordt gebruikt om de urinewegen te ondersteunen. Het is goed voor de blaasfunctie.

Chanca piedra (Phyllanthus niruri) is een plant die voorkomt in het Amazone regenwoud en in andere tropische gebieden over de hele wereld, zoals in Zuid-India, Afrika en China. De plant wordt 50 tot 70 centimeter hoog en heeft bladerrijke aftakkingen. Zowel in de Indiase Ayurveda als in de Zuid-Amerikaanse volkskunde wordt chanca piedra beschouwd als een heilzame plant.

wat is chanca piedra?
wat doet chanca piedra?

Wat doet Bhumyamalaki?

De plant wordt voornamelijk ter ondersteuning voor de urinewegen gebruikt. Chanca piedra is rijk aan voedingsstoffen zoals biologisch actieve liganden, glycosiden, alkaloïden, flavonoïden, ellagitannines en fenylpropanoïden. Deze stoffen worden voornamelijk in het blad, de stengel en de wortel van de plant aangetroffen. Chanca piedra ondersteunt een gezond milieu in de blaas.

De toepassingen, voordelen en werking van Bhumyamalaki:

 

✔  Is goed voor de urinewegen*

✔  Goed voor de blaas*

 

 

 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Meest gestelde vragen over Bhumyamalaki:

Bhumyamalaki is een ayurvedisch kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Bhumyamalaki en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Bhumyamalaki is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Bij een te hoge dosering kunnen er wat darmklachten ontstaan. Dit is zeer zeldzaam.

Veel mensen gebruiken Bhumyamalaki langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Bhumyamalaki productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Bhumyamalaki te koop?" Wij leveren enkel de beste Bhumyamalaki waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Bhumyamalaki is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Bhumyamalaki voelen de effecten na 4-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Bhumyamalaki te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline