Alles over Selenium

Selenium is een van de belangrijkste mineralen voor ons immuunsysteem.. Op deze pagina vind je alles over de Selenium, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Selenium is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Selenium?

Selenium of seleen is een spoorelement. Selenium zit in de lever en beschermt rode bloedlichaampjes en cellen tegen beschadiging. Verder maakt selenium zware metalen die soms in voeding terecht kunnen komen minder giftig. Selenium is ook belangrijk voor een goede werking van de schildklier.

Selenium zit veel in paranoten en zit ook in dierlijke producten (vis en vlees).

Selenomethionine

De biobeschikbaarheid van selenium verschilt per verschijningsvorm. Selenium gekoppeld aan het essentiële aminozuur L-methionine wordt net zo goed opgenomen als het aminozuur zelf en is derhalve waarschijnlijk de beste vorm voor suppletie.

wat is Selenium?
wat doet Selenium?

Hoe werkt Selenium?

In dierlijke en plantaardige producten komt selenium voor in de vormen selenomethionine, selenocysteine, seleniet of selenaat. Selenomethionine en selenocysteine komt het meeste voor in de voeding en neemt het lichaam beter op dan seleniet of selenaat.

Selenium ondersteunt het immuunsysteem, is essentieel voor de productie van schildklierhormonen en draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.

Ook is selenium is goed voor de kwaliteit van het sperma, draagt bij tot de instandhouding van normaal haar en tot de instandhouding van normale nagels.

De toepassingen, voordelen en werking van Selenium:

✔  Ondersteunt het immuunsysteem

✔  Essentieel voor de productie van schildklierhormonen

✔  Draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade

✔  Goed voor de kwaliteit van het sperma

✔  Draagt bij tot de instandhouding van normaal haar en nagels

✔ 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Ondersteuning van het immuunsysteem? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 1 x per dag 200 mcg Selenium

Bij specifieke ondersteuning > 2 x per dag 200 mcg Selenium

Wanneer kan je het beste Selenium innemen? Neem het in de ochtend, vlak vooraf aan het ontbijt.

dosering en gebruik

Meest gestelde vragen over Selenium:

Selenium is een supplement dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Selenium en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Selenium is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Selenium kan de afgifte van schildklier hormonen beinvloeden, mensen met hypo of hyperthyreoëdie dienen hier rekening mee te houden.

Veel mensen gebruiken Selenium langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Selenium productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Selenium te koop?" Wij leveren enkel de beste Selenium waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Selenium is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Selenium voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Quercetine te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline