Alles over Vitamine B11 (Foliumzuur)

Vitamine B11 (Foliumzuur) is betrokken bij de energieproductie en de gezondheid van het zenuwstelsel. Op deze pagina vind je alles over Vitamine B11 (Foliumzuur), de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Vitamine B11 (Foliumzuur) is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Vitamine B11 (Foliumzuur)?

Folaten zijn in water oplosbare B-vitamines die belangrijk zijn voor celgroei en -herstel. Het wordt niet gesynthetiseerd door het menselijk lichaam, maar kan worden gevonden in voedingsmiddelen zoals spinazie, bonen, avocado en meer. De meest bekende bron van foliumzuur is foliumzuur of vitamine B11. Het werd ontdekt door biochemicus Dr. Albert Szent-Györgyi in 1937.

Vitamine B11, of foliumzuur, is een in water oplosbare vitamine die essentieel is voor de aanmaak van DNA en RNA. Het helpt bij de aanmaak en het behoud van nieuwe cellen, vooral rode bloedcellen.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Vitamine B11 (Foliumzuur)?

Folaat is wat in voeding voorkomt en door het lichaam gebruikt wordt. Foliumzuur (uit supplementen) moet door het lichaam omgezet worden in tetrahydrofolaat en vervolgens in 5-methyltetrahydrofolaat (5-MTHF). Onderzoek toont aan dat dit complexe omzettingsproces in het lichaam erg traag en inefficiënt verloopt. Suppletie van 5-MTHF omzeilt dit probleem en zorgt ervoor dat het direct door het lichaam gebruikt kan worden.

Het is essentieel voor de productie van DNA en rode bloedcellen, bij celdeling, bij het verminderen van homocysteïne in het lichaam, bij depressie en verschillende neurologische aandoeningen. Foliumzuur is ook belangrijk voor zwangere vrouwen om geboorteafwijkingen te voorkomen.

De toepassingen, voordelen en werking van Vitamine B11 (Foliumzuur):

✔  Draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem

✔  Draagt bij aan de normale vorming van rode bloedcellen

✔  Draagt bij aan het goed functioneren van het zenuwstelsel

✔  Draagt bij aan de groei van de foetus tijdens de zwangerschap

✔  Helpt bij het verminderen van vermoeidheid

✔  Draagt bij aan een normaal homocysteïne metabolisme

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Algemene onderhoudsdosering is 400-800 mcg per dag. Een algemene therapeutische dosering is 800-5000 mcg per dag.

Bijwerkingen?

Foliumzuur in een dosis tot 1000 mcg wordt goed verdragen; doses hoger dan 1000 mcg per dag kunnen maagdarmklachten of huidklachten geven. Een hoge dosis foliumzuur in combinatie met een vitamine B12-tekort kan neuropathie uitlokken of verergeren; combineer daarom foliumzuur bij voorkeur met een vitamine B-complex en/of een multi die vitamine B12 bevat.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Vitamine B11 (Foliumzuur):

Vitamine B11 (Foliumzuur) wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Vitamine B11 (Foliumzuur) en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Vitamine B11 (Foliumzuur) langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Vitamine B11 (Foliumzuur) productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Vitamine B11 (Foliumzuur) te koop?" Wij leveren enkel de beste Vitamine B11 (Foliumzuur) waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Vitamine B11 (Foliumzuur) zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Vitamine B11 (Foliumzuur) voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Vitamine B11 (Foliumzuur) te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline