Açaí

Biologische Acai bij Superfoodsonline

Acai is één van de meest interessante bessen binnen superfood. Op deze pagina vind je alles over Acai, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Onderaan vind je alle Acai poeder en supplementen duidelijk vergeleken.

Heb je vragen over Acai? Stel ze gerust.

Wat is Acai?

Acai bessen poeder wordt gemaakt van de kleine paarse vruchten van de Acai palm (Euterpe oleracea). De smaak wordt vaak beschreven als een mix van wilde bessen en chocola. Het wordt vaak aangeboden als sap of thee omdat het vers houden van de bessen moeilijk is. Daarom is een poeder de uitkomst om alle gezonde voordelen te behouden van deze speciale bes. De acai bessen poeder producten bij Superfoods online zijn gevriesdroogd om een optimale voedingswaarde te bereiken. De acai poeder is uitzonderlijk geconcentreerd, er wordt 20 kg fruit gebruikt om 1 kg poeder te maken.

Acai is bekend geworden toen het werd genoemd als een van de top 10 superfoods op de Oprah Winfrey Show. De bekendheid steeg nog verder toen het werd onderschreven door Dr Nicholas Perricone, een toonaangevende dermatoloog en schrijver van de The Perricone Promise.

Voordelen, toepassingen en werking:

  • Sterke antioxidant
  • Goed voor hart en bloedvaten
  • Bevat veel anthocyaniden (resveratrolen)
acai biologisch

Top Keuze: Acai Bio van Purason

  • Hoge ORAC score
  • Biologisch
  • Veel polyfenolen
  • Smaakt naar bessen en chocola
  • Sterke antioxidant

> Product informatie           > Merk informatie

Waar is Acai goed voor? Acai bessen bevatten heel weinig suiker, grote hoeveelheden calcium, vezels en vitamine A. Daarnaast zitten ze stampvol met anthocyaniden zoals resveratrol en ferulischzuur. Deze stoffen geven frui en groente een bepaalde kleur en werken samen met flavonoiden als antioxidant. Acai bessen bevatten ongeveer 10x zo veel anthocyaniden dan rode wijn, met daarnaast een hoog gehalte gezonde vetzuren net zoals in olijfolie.

Wetenschappelijk onderzoek en referenties

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geinformeerd bent en beschikking hebt tot het meeste recente wetenschappelijke onderzoek en deskundig advies. Wil je wetenschappelijke referenties en naslagwerk lezen over acai? Mocht je meer informatie over de studies willen hebben, heb je moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Hoge ORAC score

Acai heeft een geweldige ORAC (Oxygen Radical Absorption Capacity) score van 50.000 eenheden per 100 gram. Ter vergelijking, rode druiven hebben een score van 74 0op de ORAC-schaal.

De productie van Acai

De acai palm wordt geteeld door boeren in Brazilië. De acai bessen worden met de hand geplukt uit de bovenste takken van de boom. Eenmaal geplukt, worden de bessen zo snel mogelijk naar een verwerkingsbedrijf gebracht. Hier wordt het samengeperst om het vruchtvlees er uit te halen.

Er zijn verschillende manieren voor het verwerken van acai pulp, maar de methode de het beste de voedingsstoffen bewaard is het vriesdrogen. De laatste stap is het maken van de acai poeder, hiervoor wordt de gevriesdroogde pulp wordt gemalen tot poeder.

Is Acai veilig?

Acai is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Acai en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Acai bijwerkingen en nadelen?

Acai is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Wat zijn de ervaringen met Acai?

Veel mensen gebruiken Acai langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Acai productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Acai anders dan de Acai van de Kruidvat?

Zeker, wij leveren enkel de beste Acai waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Acai te voelen?

Acai is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekend dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Acai voelen de effecten na 5-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Acai te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2019 Superfoodsonline