Alles over Acai

Acai is één van de meest interessante bessen binnen superfood. Op deze pagina vind je alles over de Acai, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Acai is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Acai?

Acai bessen poeder wordt gemaakt van de kleine paarse vruchten van de Acai palm (Euterpe oleracea). De smaak wordt vaak beschreven als een mix van wilde bessen en chocola. Het wordt vaak aangeboden als sap of thee omdat het vers houden van de bessen moeilijk is. Daarom is een poeder de uitkomst om alle gezonde voordelen te behouden van deze speciale bes. De acai bessen poeder producten bij Superfoods online zijn gevriesdroogd om een optimale voedingswaarde te bereiken. De acai poeder is uitzonderlijk geconcentreerd, er wordt 20 kg fruit gebruikt om 1 kg poeder te maken.

Acai is bekend geworden toen het werd genoemd als een van de top 10 superfoods op de Oprah Winfrey Show. De bekendheid steeg nog verder toen het werd onderschreven door Dr Nicholas Perricone, een toonaangevende dermatoloog en schrijver van de The Perricone Promise.

wat is acai?
wat doet acai?

Hoe werkt Acai?

Waar is Acai goed voor? Acai bessen bevatten heel weinig suiker, grote hoeveelheden calcium, vezels en vitamine A. Daarnaast zitten ze stampvol met anthocyaniden zoals resveratrol en ferulischzuur. Deze stoffen geven frui en groente een bepaalde kleur en werken samen met flavonoiden als antioxidant. Acai bessen bevatten ongeveer 10x zo veel anthocyaniden dan rode wijn, met daarnaast een hoog gehalte gezonde vetzuren net zoals in olijfolie.

Hoge ORAC score

Acai heeft een geweldige ORAC (Oxygen Radical Absorption Capacity) score van 50.000 eenheden per 100 gram. Ter vergelijking, rode druiven hebben een score van 74 0op de ORAC-schaal.

De toepassingen, voordelen en werking van Acai:

✔  Ondersteunt het immuunsysteem

✔  Geeft energie*

✔  Gaat vermoeidheid tegen*

✔  Goed voor de natuurlijke afweer*

✔  Beschermt de cellen tegen oxidatie*

✔  Bevat veel anthocyaniden (resveratrolen)

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Problemen met de afweer? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

De productie van Acai

De acai palm wordt geteeld door boeren in Brazilië. De acai bessen worden met de hand geplukt uit de bovenste takken van de boom. Eenmaal geplukt, worden de bessen zo snel mogelijk naar een verwerkingsbedrijf gebracht. Hier wordt het samengeperst om het vruchtvlees er uit te halen.

Er zijn verschillende manieren voor het verwerken van acai pulp, maar de methode de het beste de voedingsstoffen bewaard is het vriesdrogen. De laatste stap is het maken van de acai poeder, hiervoor wordt de gevriesdroogde pulp wordt gemalen tot poeder.

productie acai

Meest gestelde vragen over Acai:

Acai is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Acai en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Acai is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Veel mensen gebruiken Acai langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Acai productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Zeker, wij leveren enkel de beste Acai waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Acai is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekend dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Acai voelen de effecten na 5-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Acai te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline