Reishi

Biologische Krachtige Reishi Ganoderma Lucidum bij Superfoodsonline

 

Reishi: Paddenstoel van Onsterfelijkheid

reishi

Reishi, ook wel bekend als Lingzhi 'de paddenstoel van de onsterfelijkheid', werd voor het eerst beschreven door Huangdi, de Gele Keizer, in zijn beroemde boek over Chinese traditionele geneeskunde. In China wordt Reishi beschouwd als een van de krachtigste tonics in het bestaan. Er zijn verschillende vormen van reishi beschikbaar, maar het gewei vorm, die zelden wordt gevonden in de natuur, wordt gezegd de meest krachtige te zijn.

De Reishi paddenstoel wordt al meer dan 2000 jaar traditioneel gebruikt om het immuunsysteem te ondersteunen. Meer recentelijk hebben ook honderden wetenschappelijke studies dit effect bevestigd. Reishi draagt bij aan de normale werking van de bloedvaten en het immuunsysteem. Dit Reishi extract is biedt een full-spectrum samenstelling van alle werkzame stoffen in de paddenstoel.

De beroemde gewei vorm

Het Gewei vorm: het gewei van de paddenstoel. Gewoonlijk groeit de dop bovenop maar door bepaalde omstandigheden blijft deze groeien in de vorm van een gewei. In de natuur, ze zijn zeer zeldzaam en in de Chinese traditie zijn ze het meest gewild. Volgens paddestoel goeroe Paul Stamets, bevat deze vorm de hoogste concentratie van de actieve ingrediënten.

Informatie over alle Paddestoelen op één plek?

Wil je meer weten over andere paddenstoelen, kijk dan hier op de paddenstoelen categoriepagina.

Is Reishi veilig?

Reishi is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Reishi en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Reishi bijwerkingen en nadelen?

Reishi is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Wat zijn de ervaringen met Reishi?

Veel mensen gebruiken Reishi langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Reishi productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Reishi anders dan de Reishi van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Reishi te koop?" Wij leveren enkel de beste Reishi waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Reishi te voelen?

Reishi is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekend dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Reishi voelen de effecten na 4-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Reishi te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.