Reishi

Biologische Krachtige Reishi Ganoderma Lucidum bij Superfoodsonline

 

Reishi: Paddenstoel van Onsterfelijkheid

reishi

Reishi, ook wel bekend als Lingzhi 'de paddenstoel van de onsterfelijkheid', werd voor het eerst beschreven door Huangdi, de Gele Keizer, in zijn beroemde boek over Chinese traditionele geneeskunde. In China wordt Reishi beschouwd als een van de krachtigste tonics in het bestaan. Er zijn verschillende vormen van reishi beschikbaar, maar het gewei vorm, die zelden wordt gevonden in de natuur, wordt gezegd de meest krachtige te zijn.

De Reishi paddenstoel wordt al meer dan 2000 jaar traditioneel gebruikt om het immuunsysteem te ondersteunen. Meer recentelijk hebben ook honderden wetenschappelijke studies dit effect bevestigd. Reishi draagt bij aan de normale werking van de bloedvaten en het immuunsysteem. Dit Reishi extract is biedt een full-spectrum samenstelling van alle werkzame stoffen in de paddenstoel.

De beroemde gewei vorm

Het Gewei vorm: het gewei van de paddenstoel. Gewoonlijk groeit de dop bovenop maar door bepaalde omstandigheden blijft deze groeien in de vorm van een gewei. In de natuur, ze zijn zeer zeldzaam en in de Chinese traditie zijn ze het meest gewild. Volgens paddestoel goeroe Paul Stamets, bevat deze vorm de hoogste concentratie van de actieve ingrediënten.

Informatie over alle Paddestoelen op één plek?

Wil je meer weten over andere paddenstoelen, kijk dan hier op de paddenstoelen categoriepagina.