Alles over Quercetine

Quercetine is één van de belangrijkste flavonoiden en staat al jaren in de belangstelling. Op deze pagina vind je alles over de Quercetine, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Quercetine is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Quercetine?

Quercetine behoort tot de flavonoïden. Deze stof wordt verondersteld een van de meest actieve ingrediënten van knoflook te zijn en is verder ook aanwezig in kappertjes, koolsoorten, bessen, druiven, sperziebonen, thee, (rode) ui en appel.

Door het innemen van voeding met quercetine wordt de aanmaak van histamine verminderd en kan dus erg goed ingezet worden bij allergische reacties.

wat is quercetine?
wat doet quercetine?

Hoe werkt Quercetine?

Quercetine is een belangrijke bioflavonoïde. U heeft vast wel eens gehoord dat een glas rode wijn goed kan zijn voor hart- en bloedvaten? Dit komt doordat rode wijn veel bioflavonoïden bevat, waaronder quercetine en resveratrol.

Daarnaast werkt quercetine synergetisch met vitamine C.

De toepassingen, voordelen en werking van Quercetine:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 2 x 250 mg per dag Quercetine

Bij specifieke ondersteuning > 1 x per dag 500 mg Quercetine

In studies zijn meestal doseringen gebruikt tussen de 100 – 1000 mg, maar dagelijks 500 – 1000 mg lijkt het effectiefst. Volgens onderzoekers is een dosis van 1000 mg voor langere tijd volkomen veilig.

Wanneer kan je het beste Quercetine innemen? Neem het in de ochtend, vlak vooraf aan het ontbijt.

dosering en gebruik

Meest gestelde vragen over Quercetine:

Quercetine is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Quercetine en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Quercetine is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Quercetine kan bijwerkingen vertonen indien het wordt ingenomen met antimycotica (i.e. medicatie tegen schimmelvorming) zoals nystatine.

Het gebruik van Quercetine in combinatie met anti-platelen medicatie (Plavix), non-steroïden ontstekingsremmende medicijnen, aspirinen en anti-bloedstollende medicatie is afgeraden.

Quercetine heeft interacties met cardiovasculaire medicatie.

Veel mensen gebruiken Quercetine langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Quercetine productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Quercetine te koop?" Wij leveren enkel de beste Quercetine waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Quercetine is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Quercetine voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Quercetine te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline