Alles over Quercetine

Quercetine is één van de belangrijkste flavonoiden en staat al jaren in de belangstelling. Op deze pagina vind je alles over de Quercetine, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Quercetine is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Quercetine?

Quercetine is een antioxidant en behoort tot de flavonoïden. Deze stof wordt verondersteld een van de meest actieve ingrediënten van knoflook te zijn en is verder ook aanwezig in kappertjes, koolsoorten, bessen, druiven, sperziebonen, thee, (rode) ui en appel.

Door het innemen van voeding met quercetine wordt de aanmaak van histamine verminderd en kan dus erg goed ingezet worden bij allergische reacties.

wat is quercetine?
wat doet quercetine?

Hoe werkt Quercetine?

Quercetine is een belangrijke bioflavonoïde. U heeft vast wel eens gehoord dat een glas rode wijn goed kan zijn voor hart- en bloedvaten? Dit komt doordat rode wijn veel bioflavonoïden bevat, waaronder quercetine en resveratrol.

Net zoals vitamine C is quercetine belangrijk voor ons immuunsysteem. Daarnaast werkt quercetine synergetisch met vitamine C.

De toepassingen, voordelen en werking van Quercetine:

✔  Beschermt de cellen tegen oxidatieve schade (vrije radicalen)*

✔  Is goed voor het immuunsysteem*

✔  Draagt bij aan de normale werking van het hart*

✔  Draagt bij aan de normale werking van de bloedvaten*

 

 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Ondersteuning van het immuunsysteem? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent en beschikking hebt tot het meeste recente wetenschappelijke onderzoek en deskundig advies. Wil je wetenschappelijke referenties en naslagwerk lezen over quercetine? Mocht je meer informatie over de studies willen hebben, heb je moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 2 x 250 mg per dag Quercetine

Bij specifieke ondersteuning > 1 x per dag 500 mg Quercetine

In studies zijn meestal doseringen gebruikt tussen de 100 – 1000 mg, maar dagelijks 500 – 1000 mg lijkt het effectiefst. Volgens onderzoekers is een dosis van 1000 mg voor langere tijd volkomen veilig.

Wanneer kan je het beste Quercetine innemen? Neem het in de ochtend, vlak vooraf aan het ontbijt.

dosering en gebruik

Meest gestelde vragen over Quercetine:

Quercetine is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Quercetine en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Quercetine is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Quercetine kan bijwerkingen vertonen indien het wordt ingenomen met antimycotica (i.e. medicatie tegen schimmelvorming) zoals nystatine.

Het gebruik van Quercetine in combinatie met anti-platelen medicatie (Plavix), non-steroïden ontstekingsremmende medicijnen, aspirinen en anti-bloedstollende medicatie is afgeraden.

Quercetine heeft interacties met cardiovasculaire medicatie.

Veel mensen gebruiken Quercetine langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Quercetine productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Quercetine te koop?" Wij leveren enkel de beste Quercetine waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Quercetine is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Quercetine voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Quercetine te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2012 - 2021 Superfoodsonline