Pine Pollen

Alles over Pine Pollen voor Mannen bij Superfoodsonline

Pine Pollen zijn ongekend populair en inzetbaar voor het mannelijke hormonale systeem. Op deze pagina vind je alles over Pine Pollen, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Onderaan vind je alle Pine Pollen poeder en supplementen duidelijk vergeleken.

Wat is Pine Pollen?

Pine pollen (grenen pollen) heeft een lichte gele kleur en is vrij zoet van smaak. Pine pollen poeder wordt gemaakt van Grenenpollen afkomstig van naalbomen en worden veelal gebruikt in Korea, China en Mongolië. Pine pollen worden al duizenden jaren in de Chinese traditionele geneeskunde, onder de naam China Dragon gebruikt voor diverse doeleinden. Pine pollen zijn licht, wat gelig van kleur, smaken zoet en zijn heerlijk om te gebruiken in bijvoorbeeld smoothies.

Voordelen, toepassingen en werking:

  • Ondersteunt het mannelijke libido
  • Balanceert het hormonale systeem
  • Stimuleert spermatogenese

Waar is Pine Pollen goed voor? Pine pollen is heel bijzonder door het feit dat het de één van de hoogste natuurlijke bronnen van testosteron is.

Pine pollen bevat, zoals bij veel superfoods het geval is, een hoog gehalte aan vitamines (A, B-caroteen, B1, B2, B3, B6, D, E), mineralen (o.a. kalium, natrium, magnesium, calcium, mangaan, ijzer, zink, koper, fosfor en selenium) vetzuren, vezels, aminozuren (meer dan 20 stuks), enzymen, co-enzymen, enkel- en meervoudige suikers en zeer specifieke antioxidanten. Pine Pollen bevat een hoge dosering superoxide dismutase, een essentieel enzym dat zuurstofradicalen in organismen 'opruimt'.

Wetenschappelijk onderzoek en referenties

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geinformeerd bent en beschikking hebt tot het meeste recente wetenschappelijke onderzoek en deskundig advies. Wil je wetenschappelijke referenties en naslagwerk lezen over Pine Pollen? Mocht je meer informatie over de studies willen hebben, heb je moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Wil je advies over Pine Pollen?

Heb je vragen over Pine Pollen? Wil je weten hoe jij Pine Pollen het beste kan gebruiken, of welk product het beste bij jou past?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Meest gestelde vragen over Pine Pollen:

Is Pine Pollen veilig?

Pine Pollen is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Pine Pollen en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Pine Pollen bijwerkingen en nadelen?

Pine Pollen is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Is te veel Pine Pollen schadelijk?

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Pine Pollen, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Pine Pollen te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Wat zijn de ervaringen met Pine Pollen?

Veel mensen gebruiken Pine Pollen langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Pine Pollen productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Pine Pollen anders dan de Pine Pollen van de tuinen?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Pine Pollen te koop?" Wij leveren enkel de beste Pine Pollen waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Pine Pollen te voelen?

Pine Pollen is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Pine Pollen voelen de effecten na 2-5 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Pine Pollen te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2019 Superfoodsonline