Alles over Pine Pollen

Pine Pollen zijn ongekend populair en inzetbaar voor het mannelijke hormonale systeem. Op deze pagina vind je alles over Pine Pollen, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Pine Pollen zijn, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat zijn Pine pollen?

Pine pollen (grenen pollen) heeft een lichtgele kleur en is vrij zoet van smaak. Pine pollen poeder wordt veelal gebruikt in Korea, China en Mongolië. Pine pollen worden al duizenden jaren in de Chinese traditionele geneeskunde, onder de naam China Dragon gebruikt voor diverse doeleinden.

Pine pollen zijn vaak afkomstig van de Iberische en Marokkaanse Pinus pinaster (zeeden) en de Pinus sylvestris (Grove den). De dennen familie (pinaceae) wordt al duizenden jaren gebruikt in natuurgeneeskunde. Tot de Dennenfamilie behoren de Zilverspar (Abies), Spar (Picea), Ceder (Cedrus), Den (Pinus) en Lariks (Larix).

De pinus heeft meer dan 50 verschillende soorten. Het meest bekende eetbare deel van de Den (pinus) zijn wel de Pijnboompitten. Dit zijn de zaden van de den en deze groeien in de bekende dennenappels.

Dennenappels zijn de vrouwelijke kegelvruchten met schubben van de den, hierin zitten lekkere pijnboompitten. De mannelijke (katjes) zijn kleiner dan de vrouwelijke kegels (en zonder harde schubben), maar bevatten de voedzame en lekkere stuifmeelpollen.

wat zijn pine pollen?
pine pollen

Pine pollen bevat:

De belangrijkste nutriënten in het stuifmeel zijn de bio-identieke androgenen. Samen met ginseng, maca en ashwagandha zijn dennenpollen ongeveer de enige (bekende) fyto-androgenen uit de natuur.

Dennenstuifmeel bevat onder meer: hoge concentraties aan natuurlijk stoffen die het hormonale systeem balanceren, DHEA (Dehydro-epiandrosteron) Androstenedione, essentiële aminozuren, B vitamines, vitamine E, vitamine D3, betacaroteen, selenium, calcium, ijzer, magnesium, nucleïnezuur, levende enzymen, polysachariden, essentiële vetzuren, antioxidanten, glutathion, phytosterolen en een hoge dosering superoxide dismutase (SOD),een essentieel enzym dat zuurstofradicalen in organismen 'opruimt'.

De toepassingen, voordelen en werking van Pine pollen:

✔  Ondersteunt het mannelijke libido*

✔  Balanceert het hormonale systeem*

✔  Stimuleert spermatogenese*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Hormonen balanceren? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Meest gestelde vragen over Pine pollen:

Pine pollen zijn licht, wat gelig van kleur, smaken zoet en zijn heerlijk om te gebruiken in bijvoorbeeld smoothies.

Dagelijkse aanbevolen hoeveelheid is 2 gram per dag

Pine Pollen is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Pine Pollen en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Pine Pollen is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Pine Pollen, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Pine Pollen te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken Pine Pollen langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Pine Pollen productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Pine Pollen te koop?" Wij leveren enkel de beste Pine Pollen waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Pine Pollen is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Pine Pollen voelen de effecten na 2-5 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Pine Pollen te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline