Alles over Monnikspeper

Monnikspeper is vooral geliefd onder vrouwen die hun hormonale systeem willen ondersteunen rondom de menstruatie of menopauze. Op deze pagina vind je alles over de Monnikspeper, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Monnikspeper is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Monnikspeper?

Monnikspeper (Agnus castus) groeit van nature in landen rond het Middellands Zeegebied. De actieve stoffen in het kruid zouden een temperend effect op het libido hebben. Vroeger gebruikten monniken die de kuisheidsgelofte hadden afgelegd het kruid namelijk om hun lichamelijke verlangens te beteugelen. Dit verklaart de Nederlandse naam monnikspeper.

De blauwpaarse bloemen zijn vooral populair onder vrouwen die ondersteuning willen bij ongemakken rond de menstruatie. Het helpt bij wisselende stemmingen tijdens de menstruatiecyclus.

wat is Monnikspeper?
wat doet Monnikspeper?

Hoe werkt Monnikspeper?

Monnikspeper is geliefd onder vrouwen die hun hormonale systeem willen ondersteunen rondom de menstruatie of menopauze. Het helpt bij ongemakken rondom de menstruatie. Ook helpt het bij overgangsverschijnselen, zoals opvliegers, wisselende stemmingen en prikkelbare gevoelens. Bovendien is Monnikspeper gunstig voor een goede geestelijke balans.

De toepassingen, voordelen en werking van Monnikspeper:

✔  Gunstig voor een goede geestelijke balans*

✔  Bij overgangsverschijnselen*

✔  Ondersteunt een normale menstruatie*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Monnikspeper worden geadviseerd in een dosering variërend van 300-2000 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Vermijd gebruik bij zwangerschap en borstvoeding. Monnikspeper kan de anticonceptiepil en andere middelen beïnvloeden die inwerken op het hormonale systeem van de vrouw.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline