Wij zijn Superfoodsonline

Dat willen we je graag laten zien!

Wie zijn wij?

Onze service

Ons team

Certificering & Accreditaties

 

Al meer dan 6 jaar een vertrouwd adres voor al je superfoods en supplementen!

Sinds 2012 is Superfoodsonline een bekende plek voor natuurvoeding, heilzame kruiden, voedingssupplementen en superfoods. Gedurende deze tijd hebben wij bijzonder veel ervaring op gedaan en een kwaliteitsassortiment opgezet. Dit met alleen maar producten waar we honderd procent achter staan. Bij Superfoodsonline zijn we zo goedkoop als we kunnen om superfoods en supplementen voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Het idee voor de webshop is ontstaan toen we op zoek waren naar een voordelige online webshop met puur biologische producten. We kwamen natuurlijk veel webshops tegen, maar veel waren veel te duur en het was maar de vraag of de producten wel eerlijk biologisch waren.

Misschien is het voor de hand liggend, maar wij nemen je gezondheid serieus. Hoe precies willen we je graag uitleggen.

 

Wij doen ons best

Om de hoogste kwaliteit gezonde superfoods en voedingssupplementen bereikbaar te maken voor zoveel mogelijk mensen, niet enkel voor de klanten met een ruimere portemonnee.

Om zoveel mogelijk contact met je te hebben om je een fijne, veilige en effectieve ervaring met gezondheidsproducten te geven. Het is belangrijk dat jij kan vertrouwen op onze deskundigheid en ervaring.

Om jou te helpen om een gepaste keuze te vinden die aansluit op je behoefte. Er zijn namelijk erg veel producten die in aanmerking kunnen komen, maar welke is de juiste keuze? We helpen je graag verder, op de website en met persoonlijk contact.

Om je te laten zien wie wij zijn, en hoe wij te werk gaan. Zo kunnen we garanderen dat we veiligheid serieus genomen hebben, dat de producten in orde zijn en of wij verstand van zaken hebben.

 

Deskundigheid

Omdat we hoog gekwalificeerde werknemers hebben, met verschillende achtergronden, in dienst die allen bijdragen aan de expertise van Superfoodsonline.

Omdat we in staat zijn om onderzoeken en studies kritisch te lezen en te begrijpen. We baseren onze uitingen en adviezen enkel op het meest recente wetenschappelijke onderzoek.

Omdat we zorgen dat veiligheid op de eerste plek staat. Hier vind je alles over Veiligheid.

Omdat we onze claims geheel volgens de wetgeving presenteren . Dit verzinnen we gelukkig niet zelf. We maken alles wat toegestaan is inzichtelijk.

 

Ervaring

Bij ons weet je dat je goed zit, omdat onze werknemers zorgvuldig en met liefde met je bestelling omgaan. We hebben in de laatste 5 jaar van meer dan 50.000 klanten het vertrouwen mogen krijgen. En gelukkig, mensen blijven bij ons terugkomen. Dat vertrouwen koesteren staat dan ook centraal, nu en in de toekomst.

Wij krijgen dagelijks vele vragen binnen waardoor we weten wat de effectiefste producten en stoffen zijn, dit delen we graag met je.

 

Vertrouwen

Want anders dan bij veel andere winkels die beoordelingen en klantenreviews tonen, worden alle beoordelingen bij ons door Superfoodsonline klanten geschreven. Om in aanmerking te komen om een review of ervaring te plaatsen moet je in het bezit van een account zijn en een bestelling geplaatst hebben. Je hebt dus toegang tot eerlijke ervaringen van andere klanten die kunnen bijdragen aan goede keuze.

Omdat we je altijd proberen te activeren om in contact met ons te komen en gebruik te maken van onze service. Je kan altijd bij ons terecht voor informatie en advies, maar er wordt ook geluisterd naar klachten en opmerkingen.

Omdat we zorgvuldig omgaan met je persoonlijke privacy. Dit is erg belangrijk voor ons. Sinds het begin van Superfoodsonline hebben wij geen enkele keer persoonlijke informatie gegeven of verkocht aan derden. Je persoonlijke informatie blijft altijd geheel afgeschermd en confidentieel. Daarnaast zijn we, sinds augustus 2018, geheel in lijn met de nieuwe Europese Unie GDPR (AVG) privacy wetgeving.

 

 

Bij ons profiteer je van uitstekende service

 

• Voor 17.30 uur besteld, morgen bezorgd

• Binnen 14 dagen gratis retourneren

• We hebben de meeste producten op voorraad en verzenden meteen

• Ook naar België gelden dezelfde verzendkosten

• We zijn goed bereikbaar via email en telefoon

• Ruime betaalmogelijkheden. Ook achteraf betalen met AfterPay

• Klanten geven Superfoodsonline een 9,6/10

• Veilig betalen met een veilige SSL & HTTPS verbinding

 

 

 

Maak kennis met ons team:

Annet Gnodde

Annet Gnodde

Product Manager / Logistiek
annet@superfoodsonline.nl

Als productmanager bij Superfoodsonline ben ik verantwoordelijk voor de inkoop van onze producten en zorg ervoor dat deze voor jou zo snel mogelijk beschikbaar komen. Mijn doel is om zo veel mogelijk in eigen voorraad te hebben. Informatie zoals ingrediënten en gebruiksaanwijzingen worden door mij beschreven. Ik heb contact met de leveranciers en hou de kwaliteit van producten in de gaten. Ook mag ik ervoor zorg dragen dat jouw bestelling netjes en vlot de deur uitgaat.

Wanneer je op zoek bent naar een specifiek product is het handig om contact met mij op te nemen, door goede contacten met de leveranciers weet ik snel of iets wel of niet beschikbaar is voor onze webshop.

Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk op het Alfa college gevolgd, maar ben in het derde jaar naar de Hotelschool gegaan. Hier ben ik echter nooit gestart omdat ik samen met mijn man een dochter mocht krijgen. Nu hebben wij intussen drie kinderen, twee meiden en een jongen. Het hebben van een gezin geeft een extra boost bij het werken met gezonde voedingssupplementen. Want uiteindelijk draait het om de gezondheid van onze kinderen en de toekomstige generatie.

Sinds 2016 werk ik bij Superfoodsonline, dit vind ik erg leuk en uitdagend. In het begin pakte ik voornamelijk producten in. Ik werd steeds nieuwsgieriger naar alle producten en het inkoop en verkoopproces. Pieter en Wendy hebben mij de mogelijkheid gegeven om hier meer over te leren, en heb zo mijn takenpakket uit kunnen breiden. Daarom mag ik mijzelf nu productmanager noemen.

Leren doe ik nog steeds. Elke dag kom ik weer nieuwe uitdagingen tegen, ik vind het erg leuk mij te verdiepen in de toepassingen van kruiden en supplementen. Ik hoor dan ook graag met welk doel jij de bij ons gekochte producten gebruikt. Mocht je nog gebruiken weten waarvan jij denkt dat moet ik weten, stuur mij dan een mailtje.

Pieter Dijkstra

Pieter Dijkstra

Directeur / IT
pieter@superfoodsonline.nl

Ik ben medeoprichter van Superfoodsonline. Ik ben verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van onze webshop. In de praktijk houdt dat in dat ik plannen en doelen maak, het team aanstuur en zorg draag voor andere aspecten binnen Superfoodsonline. Ik spring bij waar nodig en daarnaast ben ik de IT-specialist van ons team.

Mijn interesse in gezond eten en supplementen is begonnen tijdens mijn promotieonderzoek. Ik had de behoefte om scherper na te kunnen nadenken. Ik las dat visolie “goed is voor je hersenen” en begon met mijn eerste supplementen experiment. Het experiment had een onverwacht gevolg: al snel viel het mij op dat mijn huidproblemen verdwenen bij een dosering van vier visolie capsules per dag. Ook viel het me op dat mijn huidproblemen weer terugkwamen, als ik drie visolie capsules nam, of had zitten snoepen in het weekend daarvoor.

Door het visolie experiment ging ik andere gezonde producten onderzoeken. Door mijn wetenschappelijke achtergrond was ik goed in staat om artikelen te begrijpen. Als ik vragen had over analyserapporten, dan kon Wendy mij altijd goed helpen door haar achtergrond als biotechnologisch analist.

Echter, ik kon niet een winkel vinden die voldeed aan al mijn wensen. Door samen met Wendy Superfoodsonline in 2012 te starten, ontstond de webwinkel waar we zelf behoefte aan hadden. Al snel bleek dat meer mensen behoefte hadden aan gezond eten. De eerste jaren ondersteunde ik Wendy met het bouwen van de website. De combinatie van andere mensen te kunnen helpen en mijn IT kennis gaf mij erg veel voldoening. Daardoor heb ik besloten om me 100% te richten op de webwinkel.

Ik heb Cognitieve Kunstmatige Intelligentie aan de Universiteit Utrecht gestudeerd. Ook ben ik gepromoveerd aan de Rijksuniversiteit Groningen op het verbeteren van gereguleerde gegevensuitwisseling. Vooraf Superfoodsonline was ik IT-consultant in enterprise content management.

Robin Rymarczuk

Robin Rymarczuk

SEO / Marketing
Product Advies
robin@superfoodsonline.nl

Mijn taak binnen het bedrijf is ervoor zorgen dat je ons kan vinden, dat je vervolgens het product vindt dat jij zoekt en daarna blij bent aan het eind van het proces. Ik heb meer dan 8 jaar ervaring in de voedingssupplementen branche waar ik de marketing heb verzorgd en daarnaast productadvies heb gegeven. Bij Superfoodsonline wil ik iedereen op een eerlijke, betrouwbare en wetenschappelijke manier adviseren in het gebruik van gezondheidsproducten. Dit betekent dat alle adviezen volgens de meeste recente wetenschappelijke onderzoeken gegeven worden.

Je mag ervan uitgaan dat de teksten die je tegenkomt op de categoriepagina's door mij zijn geschreven aan de hand van wetenschappelijk onderzoek en betrouwbare autoriteit bronnen (EFSA, NVWA, PubMed, ConsumerLab).

Veiligheid en vertrouwen staat voorop.

Ik heb een Master of Science diploma in de Psychologie en Wetenschapsfilosofie (cum laude) van de Rijksuniversiteit Groningen. In de praktijk komt dit neer op aardig innovatief denkvermogen, probleemoplossende capaciteiten en een wetenschappelijke werkwijze. Daarnaast publiceer ik regelmatig in peer-reviewed wetenschapsbladen over media, technologie en filosofie.

Sabine Mulder

Sabine Mulder

Content Creator / Logistiek
sabine@superfoodsonline.nl

Ik ben een echte all-rounder binnen het bedrijf. Mijn belangrijkste taak is om ervoor te zorgen dat jouw bestelling de volgende dag op je deurmat ligt. Ik verwelkom de producten in ons magazijn en zwaai ze weer uit. Daarnaast hou ik me met alles bezig wat met klanten(service) te maken heeft. Als je ons belt is de kans groot dat je mij aan de telefoon krijgt.

Mijn grote passie is schrijven. Ik neem mijn passie overal mee naar toe. In mijn vrije tijd schrijf ik op mijn blog Over Heerlijk Leven, daarnaast ben ik taalbegeleider voor mensen die beter Nederlands willen leren spreken en schrijven.

Bij Superfoodsonline kan ik me ook uitleven met taal, zo schrijf ik teksten op ons Superfoodsonline blog en houd ik de Facebook pagina bij. Eigenlijk vind ik alles wat met content te maken heeft fantastisch. Zijn er foto's, flyers of andere ontwerpen nodig voor Superfoodsonline? Dan steek ik mijn handen uit de mouwen.

Ik heb Small Business & Retail Management (Bachelor) gestudeerd en daarnaast 10 jaar in de gezondheidszorg gewerkt. Het liefst wilde ik die werelden combineren. Toen ik net afstudeerde wist ik dat ik niet bij een bedrijf wilde werken dat puur gericht op winst is. Ik hou niet van te commerciële bedrijven, maar wel van bedrijven die ook iets terug doen voor de maatschappij. Al binnen mijn opleiding neigde ik naar ‘alternatieve’ bedrijven. Ik zocht daarom een bedrijf dat menselijk en eerlijk was. Gelukkig vond ik dat bij Superfoodsonline en inmiddels werk ik hier al een dik jaar. Jouw beleving op de website vind ik ontzettend belangrijk. Als er iets is waardoor ik jouw ervaring beter kan maken, dan mag je me mailen. Als je andere vragen hebt natuurlijk ook!

Wendy Dijkstra

Wendy Dijkstra

Mede eigenaar / Financiën
wendy@superfoodsonline.nl

In 2012 ben ik samen met Pieter Superfoodsonline begonnen. Pieter begon zich te verdiepen in gezond eten en ik was goed in staat om met mijn laboratorium achtergrond de beste producten te vinden. We werden erg enthousiast over de effecten van gezonde voeding in ons eigen leven. Bovendien kwamen we er ook achter dat het een hele speurtocht is om producten te vinden die echt goed voor je zijn (zonder allerlei slechte vulmiddelen of inactieve grondstoffen).

We kregen het gevoel dat we anderen ook graag wilden helpen met gezonde voeding en zijn met dit idee een webwinkel gestart. Pieter zijn IT-kennis kwam heel goed van pas bij het programmeren van de website en ik richtte mij voornamelijk op het vinden van goede leveranciers, de klantenservice en het verzenden van de pakketjes. Ik heb veel plezier gehad in alle mooie en persoonlijke contacten met klanten die ik kreeg.

Inmiddels hebben we een echt team gekregen bij Superfoodsonline en werk ik achter de schermen. Ik doe de administratie en de financiën, maar natuurlijk spring ik nog steeds af en toe bij om bijvoorbeeld pakketjes te verzenden.

Voordat Superfoodsonline ontstond ben ik 15 jaar werkzaam geweest als biotechnologisch analist. Daar hield ik mij bezig met het ontwikkelen van nieuwe medicijnen. Deze wetenschappelijke achtergrond heeft mij goed geholpen om artikelen over gezonde voeding kritisch te kunnen lezen en de analyserapporten juist te kunnen beoordelen.

En wat doet Wendy het liefst in haar vrije tijd? Grote kans dat je mij tegenkomt met een boormachine of een schep in mijn hand. Mijn andere droom is namelijk het bouwen van een zelfvoorzienend huisje met een grote moestuin. Op een mooi stukje land aan de rand van een park ben ik nu aan deze droom aan het bouwen.

 

 

Onze accreditaties:

Accreditaties van onze leveranciers:

 

Wij zijn biologisch gecertificeerd door Skal

Biologisch winkelen bij Superfoodsonline is 100% betrouwbaar en gecertificeerd. Sinds 7 mei 2014 heeft Superfoodsonline een biologisch certificaat van Skal. Dit is de enige bio controle organisatie in Nederland. Onze biologische producten (waaronder Purason) en webwinkel voldoen aan alle eisen van de Skal.

Onze Skal gevevens zijn: Skalnummer: 102338, Bio-certificaatnummer: 967980, NL-BIO-01.

bio
bio

Biologische certificering door Soil Association

De biologische producten van veel van onze merken zijn gecertificeerd door de Soil Association, een groep van biologische certificatie-instellingen in het Verenigd Koninkrijk. De Soil Association staat onder toezicht van DEFRA (departement voor milieubeheer, voedselvoorziening en plattelandszaken). De rol van de Soil Association is ervoor te zorgen dat alle voedingsmiddelen die verkocht worden als biologisch dat ook daadwerkelijk zijn. De DEFRA doet daarbij ook audits van elke fase van de bevoorradingsketen, vanaf de groei van de producten tot en met de export.

 

Net als wij Superfood ontdekken

Zelf zijn we superfoods gaan gebruiken om meer energie te krijgen, scherper te worden en beter tegen stress te kunnen. Omdat we in eerste instantie sceptisch waren over de toegevoegde waarde van superfoods en supplementen, zijn we begonnen met visolie (omega-3) softgels. Een onverwacht effect van de visolie was het verdwijnen van een langdurig huidprobleem. Telkens kwamen de huidproblemen terug wanneer de visolie een paar dagen vergeten werd. Sinds dat moment zijn we ons gaan verdiepen in superfoods en voedingssupplementen.

Zeer ruim assortiment

Moet je nu kiezen voor spirulina of chlorella? Welke maca soort past het best bij je? En is tarwegras of nou juist gerstegras het meest effectief in jou situatie? Op de categoriepagina proberen we zo duidelijk mogelijk antwoord te geven op deze vragen.

Zoek je lekkere superfood recepten? We voegen elk gezond recept die we zelf goed vinden aan de categorieën toe.

De extra waarde van voedingssupplementen

Gezondheid begint bij een gezonde voeding. Superfoods kunnen helpen om op een lekkere en effectieve manier een gezond voedingspatroon te behouden. Echter hebben mensen vaak een extra ondersteuning nodig, daar zijn voedingssupplementen erg handig voor. Kies bijvoorbeeld voor astaxanthine als je weinig vis eet, een vitamine d supplement als je niet genoeg buiten bent, of een multivitamine als gezonde aanvulling.